generated by sloganizer.net

keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Hooked 'n' Happy

Elokuussa tuli jumpattua seuraavasti:
    9 kertaa bodypumpissa
    6 kertaa bodybalancessa
    3 kertaa bodystepissä
    1 kerran low-tunnilla
    1 kerran fitball-tunnilla
Lyhyellä matikalla siis 20 tuntia hikeä.

Syyskuussa olisi tarkoitus käydä 2-3 kertaa viikossa bodypumpissa, 1-2 kertaa viikossa bodybalancessa ja 2-3 kertaa viikossa jollain aerobisella tunnilla. Uusia tunteja eli pilatesta ja bailatinoa pitää tietenkin kokeilla. Monipuolisuus on päivän sana. Vesijumppaamaankin lähden heti kun Katri sanoo että mennään!

Aerobikkia saatan korvata myös orastavalla juoksuharjoittelulla eli 45 minuutin peruskestävyystreenillä, johon löysin ohjeet Kuntosali&Fitness-lehdestä. Aluksi nostetaan 10 minuutin aikana pikkuhiljaa syke aerobiselle kynnykselle eli 65% tasolle maksimisykkeestä (joka on suurinpiirtein 220-ikä x 0,65). Syke pidetään tällä tasolla puolen tunnin ajan, jonka jälkeen viiden minuutin loppujäähdyttely syketasolla 50 % maksimista.

Kuulostaa mukavan rennolta, ottaen huomioon että keskisykkeeni bodystepissä ja spinningissä on ollut jotain 160 ja syke on parhaimmillaan käynyt yli 190:n.

Paljolti liikennöintiin vaikuttaa koulun lukujärjestys sekä se, että bodypumppien välissä pitää olla ainakin yksi palautuspäivä. Aerobisen valinnasta ei tule välttämättä kovin vaikeaa, Heidi sanoi tänään että uusi bodycombat on ehkä yksi kaikkien aikojen parhaista. Sunnuntaina se nähdään!

Ei kommentteja: