generated by sloganizer.net

keskiviikkona, elokuuta 03, 2005

Yhtenä iltana

Vaya Con Dios on loistava, meillä kotona soitettiin tätä kun olin pieni ja siksi kai pidän tästä. Tällaista musiikkia olisi ihana laulaa, hyvässä bändissä, jossa kaikki tietävät mitä haluavat ja haluavat vielä samaa asiaa. Vision on oltava yhteinen. Dani Kleinilla on aikuisen naisen ääni ja lauluissa laulaa intohimoinen, määrätietoinen nainen, riittävän röyhkeä pyytääkseen mitä haluaa ja riittävän rohkea ottaakseen sen... sellainen, millainen minusta isona tulee.

Oletko sinä riittävän rohkea edes halutaksesi sitä mitä todella haluaisit, jos vain uskaltaisit...?

Kesätyö loppui tänään. Oli huippuhauskaa ollakseen "kaupungin kesätyö". Kokonaisuudessaan hyvä kokemus. Aika kului kuin siivillä. Nyt on lomailun aika, mikä käytännössä tarkoittaa rötväämistä kalliolla Saimaan rannalla. Matkaamme Jasmin kanssa sunnuntaina junalla Mikkeliin, ja sieltä jatkamme autolla vanhempien vuokraamalle mökille, jossa viihdytään niin kauan kuin viihdytään. Lainasin kirjastosta vähän kirjoja mukaan, jos vaikka ehtisi lukea ja rauhoittua. Sellaisia itsetuntemus- ja luovuuskirjoja, että huh huh. Kyllä siinä sisäiset sankarit rupiaa löytymään vähitellen.

Muuten, allekirjoitapa sinäkin vetoomus tupakoinnin kieltämiseksi ravintoloissa (Ceiren blogista hokasin). Sitten minäkin pääsen baariin kun tukka ja vaatteet ei haise niin ilettävälle baarireissun jälkeen. Tietenkään savuttomuus ei poista kännisiä ääliöitä, tahmeaa lattiaa ja paskaa musiikkia... mutta se on alku...

Nyt lähden hakemaan rakasta ystävätärtä (ks. the_dianthus) yökävelylle, kun on kerran mummin auto lainassa niin pitää pörrätä. Ja yöt pitää valvoa koska lomallahan tässä ollaan!

---

On asioita, joita en blogiin kirjoita. Rajanveto on melko helppoa. Ehkä tätä on tylsää lukea, koska en aio kirjoittaa muista kuin omista asioistani. En minä halua häiritä kenenkään elämää. Omalla alalla ammatti-identiteettiin kuuluu jollain tapaa toisen ihmisen yksityisyyden kunnioitus ja käytännössä salassapitovelvollisuus. Tällä sepostuksella en viittaa mihinkään tämän päivän tai lähiaikojen tapahtumiin, olen vain miettinyt ylipäänsä blogien olemusta. Mielestäni on parasta jättää liian kryptiset koodikielet pois, koska blogia saattaa eksyä lukemaan kuka tahansa. Liian salamyhkäinen teksti tekee lukijalle hämmentyneen olon. Koittakaa siis ihmiset päättää mitä haluatte kertoa ja mitä ette, mutta pitäkää huoli, että se, minkä haluatte jättää rivien väliin, ei häiritse niitä, jotka eivät sitä ymmärrä.

En boca cerrada no entran moscas, kuten espanjalainen asian sanoisi.

Ei kommentteja: