generated by sloganizer.net

perjantaina, syyskuuta 09, 2005

Aamu.
Miten selvitä perjantaista?
Miten saada aikaan hyvä meininki?

Tätä mietin herätessäni joskus vähän seitsemän jälkeen.

Tietenkin lähtemällä lenkille. Lähipäivinä hyvän meiningin ylläpitäminen on tosissaan vaatinut töitä. Tulisin varmaan hulluksi ilman endorfiinia, kehon omaa opiaattia ja "mielihyvähormonia", jota nautin tasaisina annoksina pitkin viikkoa. Olen huumausaineiden suhteen erittäin omavarainen - mitään kehon ulkopuolista ei tarvitse ottaa. Täytyy myöntää että olen koukussa tähän hyvään oloon.

Ulkona tuuli niin kovaa, ettei tarvinnut kuin itse jalkoja nostella ja tuuli työnsi eteenpäin. Tästä syystä ulkona ei myöskään huomannut hikeä. Ilma oli täydellinen lenkkiä varten, aurinko paistoi, mutta ilma oli viileää, niin ettei tullut liian hikinen olo.

Jasminen (jonka muuten pesin eilen, nyt sen turkki on silkinpehmeä) kanssa on mahtava ulkoilla. Sitä voi hyvin pitää irti tuossa moottoritien äänivallilla kipittäessä, se ei lähde karkuun ja tulee luokse kun kutsuu. Se ei käy muiden koirien kimppuun eikä pure sauvakävelijöitä. Unelmakoira.

Tuukka tuli meille tappamaan aikaa, sillä oli terveystarkastus ja koulu alkaa vasta puoli yhdeltä. Itsellä on kliinisen lääketieteen luento klo 12-13.20, minkä jälkeen lähden Reetan kanssa lounaalle ja ostamaan uusia juoksukenkiä Reetalle. Myöhemmin päivällä sitten jumppaan. Illaksi ei olekaan mitään ohjelmaa... saa nähdä mitä loistavia tarjouksia päivä tuo tullessaan.

Päivä tuntui menevän käsille jo heti aamusta (nousin vahingossa väärällä jalalla), mutta nyt ollaan saatu selkeästi ote hyvästä meiningistä! Nyt suihkuun ja sen jälkeen tuhti aamupala.

Ei kommentteja: