generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 19, 2005

Kyllä! Tämä päivä tosissaan tuntui maanantailta. Aamupäivällä pidettiin perheriitaa (joka on ollut käynnissä oikeastaan viime keväästä), lähdin kesken sen sitten bodybalanceen, jonka jälkeen olikin kiire kouluun. Pilkin pari tuntia koulussa paskassa fiiliksessä - oli kyllä kokonaisvaltainen kurja olo. Sen jälkeen lintsasin loppupäivän ja menin kotiin nukkumaan. Rebel.

Katsoin nelisen tuntia todella outoa painajaista, johon sisältyi tosin mukaviakin osuuksia, kuten ihanahko mies, joka lauloi ihan Ville Valon äänellä HIM:n biisejä ihan vaan mulle. Painajaista oli se, että olimme jossain ihmeen laivassa, joka kippasi ympäri ja meinasin hukkua. Mutta sekin oli aika siistiä.

Olisin voinut tietenkin nukkua vaikka seuraavaan aamuun asti. Tunsin olevani kuitenkin bodypumpin tarpeessa. Koska harmoninen bodybalance ei aamupäivällä poistanut angstia, piti ottaa kovemmat aseet käyttöön. Bodypump tuntui hyvältä, vaikka joku ihmeen häiriö kyllä on ollut mahahapoissa toissapäiväisestä lähtien. Pitää sanoa keskiviikkona terveystarkastuksessa että haluan jotain tutkimuksia mahalaukkuni mystisestä tilasta. Mahahapot pystyvät hämäävästi hallitsemaan koko kehoa ja mieltä ja aiheuttamaan paskan asenteen koko päiväksi. Ei saa antaa niiden ottaa yliotetta... ehkä pääsen kauan kaipaamaani gastroskopiaan.

Kyllä siinä oltiin taas fiiliksisssä kun penkkipunnerruksessa soi Nu Pagadin Sweetest Poison. Oli sitä ehditty jo kaivatakin. Jollain ihmeen raivolla punnersin "miesten punnerruksia" vielä lopputunnista (viereiset jumppaajat varmaan ihmettelivät puhinaani ja ähinääni) ja kun virtaa oli niin kävin bodypumpin jälkeen vielä tekemässä salilla vähän vinoja vatsalihaksia. Nyt olen valmis huomiseen hurjaan neljän tunnin koulupäivään.

Ei vituta enää läheskään niin paljon. Nyt menen äkkiä nukkumaan ennen kuin täällä ehtii taas alkaa joku hemmetin parisuhdeneuvottelu. Katotaan onko se Ville Valo-mies jo hukkunut vai olisko jotain parempia unia tarjolla.

Maanantaista on selvitty. Katsotaan pystyykö loppuviikko parempaan. Mua ei ihan pienet vastoinkäymiset lannista. Antaa tulla vaan!

Jostain kumman syystä tässä illan viimeisiä biisejä, eli Kylie Minoguen "Red Blooded Womania" ja Christina Aguileran ja Nellyn "Tilt Ya Head Backia" kuunnellessa minut valtaa jälleen jee jee, hyvä meininki.

Jee jee, hyvä meininki
- She's right you know, she's right!

You stand there looking at me
I stand here looking at you
You know exactly what's on my mind - hyvä meininki

Come here boy
I got a little something for ya
Got a little bit... hyvä meininki.

2 kommenttia:

Anna N. kirjoitti...

Voin kyllä kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa että gastroskopia on suunnilleen kamalinta mitä lääkärikäynnillä pystyy kokemaan. Että onnea matkaan vaan :)

Hanna P. kirjoitti...

Tunnen velvollisuudekseni kokea sen omakohtaisesti ollakseni tulevaisuudessa pätevä terveysalan ammattilainen.