generated by sloganizer.net

maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Maanantaista suurin piirtein selvitty! Kasilta alkanut koulupäivä katkesi kivasti kun hyppytunneilla ehdin käydä bodybalancessa. Sen jälkeen takaisin kouluun ja siellä istuinkin kuuteen asti. Onneksi huomenna on kevyt päivä.

Uunissa on täysjyvämakarooni-soijarouhe-sekavihannes-vuoka, jonka väsäsin melko luovalla otteella - toivottavasti sitä pystyy syömään... Harvinaista hupia löniä kotona ja katsoa huonoja amerikkalaisia komediasarjoja (Kolmas kivi auringosta on ihana!). Kotoisaa olla kotona, ulkona hämärtää, tiskikone humisee hiljaa (se on ihan sikahyvä ja kallis Boschin kone, johon sijoitin keväällä opintolainaa), koira nukkuu sohvalla, muutama pala Stockan loistavaa tummaa suklaata... Huomenna tähän aikaan on juuri loppunut bodycombat-tunti, eli olotila on täysin toinen, valun hikeä ja adrenaliinia.

Elina (siis Oulunsalon Elina) ehdotti lähtemistä appelsiininmaistattajaksi Reilun kaupan viikolle ja kerääjäksi Nälkäpäiväkeräykseen. Loistava idea, "kyllä" molemmille ehdotuksille. :) Molempiin voi ilmoittautua mukaan netin kautta.

Ei kommentteja: