generated by sloganizer.net

tiistaina, syyskuuta 13, 2005

ROCK ROCK! Tulin juuri bodycombatista. Pakko hehkuttaa kun oli niin siistiä. Alkuillasta oli ihan paska asenne ja veltto olo, kävi jopa mielessä että "jäiskö kotia", mikä on tietenkin JÄRJETTÖMYYTTÄ. Onneksi lähdin. Hyvä jumppa, parempi mieli.

Kävin aamulla kehonhuolto-tunnilla, olipas hauskaa. En tiennyt että koulussa voi olla niin kivaa. Perverssiä. Koska koulunkäynti ei voi olla urheilua, lähdin yhdeksitoista bodypumppiin. Mahahapot äkisivät ja olo oli niiden takia jotenkin löysä, mutta tulipahan treeni tehtyä. Sen jälkeen menimme Minnan kanssa syömään postiaukion kiinalaiseen (tofua sai kun tajusi pyytää). Minnaa hävetti taas seurassani (kuten yleensä), tällä kertaa siksi että oli pakko nuolla lautanen friteeratun banaanin ja jäätelön jälkeen.

Oltiinpas sitä tänään tuhmia, hyh hyh! Kiersimme pidempää reittiä Välkkylään, jotta emme ehtisi kliinisen lääketieteen ja yleisfarmakologian luennolle, jolla on huono luennoitsija joka lukee vain asiat suoraan luentomateriaalista, joka meillä jo on. (Niin, siis lintsasimme kuin jotkut kapinalliset yläasteella.) Varmistukseksi menimme vielä tuohon meidän "takapihalle" heittelemään keppiä Jasmille. Matkalla muuten törmäsimme Muffeen, joka on työharjoittelussa siinä aseman lähellä olevassa kahvilassa, onko se nyt Satumaa vai mikä.

Mikäs sen ihanampaa kuin että ehtii katsoa Dr. Philin ennen treeneihin menoa... ei mikään. 19.15 on lähes täydellinen jumpan alkamisaika. Ehtii hyvin nukkumaankin.

Meidän äiti liittyi kans BC:lle jäseneksi. Vähänkö oon iloinen sen puolesta. Kuntoklubiin liittyminen on kyllä ollut yksi parhaista ratkaisuista mitä olen tehnyt. Helppohan se on kaivaa lenkkarit kaapista ja valehdella itselleen että tulee tuosta noin vaan lähdettyä kolme kertaa viikossa lenkille. Itsensä pitää keinolla millä hyvänsä saada koukkuun. Rutiini ja tottumus ovat avainsanoja... Nyt kun on pohjakuntoa hankittu, kaikki liikunta tuntuu helpommalta. En olisi pari vuotta sitten uskonut koskaan oikeasti juoksevani!

MOPSUKOITA!!! Kennel Aatuutilullaa on saanut ensimmäiset mopsinpennut!

Että semmosta. Erittäin hyvä päivä tänään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. Sitä yleensäkin huijaa itsensä aina johonkin pysyäkseen yllä. Ollaanko me ihmiset jotain itsehuijausaddikteja? Ettei ilman mielikuvaharjoitusta liiku, ylläpidä tai muutenkaan nauti mistään. Kyllä on tosiaan yläkerran herra hankalan elukan suunnitellut!

Mopivauvat olivat lutusia!

Anonyymi kirjoitti...

hii, kävinpäs tännään hakemassa tuosta vieressä olevalta kuntosalilta sen vappaat salivuorot ja kattomassa millon se on auki... ajattelin ihan tosissani herätä 6 aikaan lauantaiaamuna ja kömpiä sinne salille. koska totesin tiistaina että aikainen herätyskään ei haittaa yhtään, aamuliikunta on kivvaa. ja jos tahtoo, niin voi mennä nukkumaan vielä, ja sen jälkeen on vielä kivempi olo. Tosin on taas keikka edessä sunnuntaina, että en tiiä, passaako mennä salille rehkimään, ku on sitte lihakset kippeinä seuraavana päivänä... nooh, venyttellee kunnolla niin kyllä se siitä:)