generated by sloganizer.net

keskiviikkona, syyskuuta 21, 2005

Sain tehtyä Marin kanssa yhden koulutehtävän pois alta - "terveydenhoitajan vastaus nuorelle", seksuaaliterveyden edistäminen-verkkokurssilla. Ryhmä on jaettu niin että osa kysyy ja osa vastaa. Tehtävän valmiiksisaaminen motivoi niin paljon, että koulusta päästyäni rupesin täkyllä tekemään hoitosuunnitelmaa, rästihomma numero ykköstä. Nyt se alkaa olla siinä kuosissa, että menee ainakin läpi jos ei muuta. Kurssin ("hoitotyön perusharjoittelu") arvosana muodostuu tentistä ja hoitosuunnitelmasta. Tentistä sain nelosen niin en kehtaisi latistaa arvosanaa huonolla hoitosuunnitelmalla. Keskiarvoni on niin nöyryyttävän huono, että tarvitsisin juuri tällaisen isomman ovariköntän nostamaan sitä ylöspäin.

Tuli tuossa hoitosuunnitelmaa varten googlettaessa vastaan tällainen, jokainen elämäänsä kyllästynyt voi testata läpäiseekö depressioseulan. Sen jälkeen voit testata sukupuolesi. Jos poltat, niin teepä myös nikotiiniriippuvuustesti. Aika järkeväkin testi oli tämä lontoonkielinen vitality test.

Nyt lataan mp3-soittimen täyteen poppia ja lähden hilpottamaan kohti mummilaa Kaukovainion suuntaan. Vitalityt nousuun pienellä hilpottamisella!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tekemässä tuon sukupuolitestin ja meikä on androgyyni. Mun tulos on ihan sen koko ruudukon keskimmäisessä ruudussa. Mikä sun tulos oli?

Mulle soitettiin asunnosta tänään. Oli minun maksukyvylleni liian kallis, mutta kokoonsa nähden edullinen. Harmitti kun piti sanoa suoriltaan ei. Tympii kun ei ole enempää rahaa..