generated by sloganizer.net

lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Tämän päivän netti-Kalevasta:

Uhkailijaa piiritettiin Toppilassa

Aseella uhkaillut mies aiheutti piiritystilanteen Oulun Toppilan kaupunginosassa perjantai-iltana. Tilanne alkoi puoli kymmenen aikaan, kun sivulliset ilmoittivat häiriöstä kerrostaloasunnossa.

Poliisin mentyä paikalle, talosta kuului laukauksia ja asunnossa ollut mies uhkaili aseella kahta muuta miestä. Uhkailija ei päästänyt miehiä asunnosta ulos, eikä poliisia sisään.

Oulun poliisin järjestysosaston johtajan Juhani Sarangin mukaan kyseessä oli panttivankitilanne, jossa mies uhkasi vahingoittaa seurassaan olleita henkilöitä, jos poliisi olisi paikalla toiminut. Poliisia ei uhkailtu.

Varsinaisen piiritystilanteen aikana asunnossa ei käytetty asetta. Sen sijaan asunnon ikkunoita rikottiin ja sisällä hajotettiin paikkoja.

Poliisi sai uhkailijaan pian neuvotteluyhteyden ja noin kolmen tunnin kuluttua mies suostui antautumaan. Kukaan ei loukkaantunut selkkauksessa. Asunnosta ulos tullut uhkailija otettiin.

Poliisi otti kiinni myös kaksi muuta henkilöä samassa talossa olevasta toisesta asunnosta. Heidän osuuttaan ammuskeluun selvitetään. Vielä lauantaina oli epäselvää, kuka kerrostalosta kuuluneet laukaukset oli ampunut.

Sekä uhkailija että muut kiinniotetut ovat nuorehkoja miehiä. Juhani Saranki muotoilee, että he kaikki ovat poliisille entuudestaan hyvin tuttuja taparikollisia.


Tuo tapahtui samassa talossa missä Minna asuu, kaksi kerrosta alempana. Voin vain kuvitella minkälaista on ollut olla paikanpäällä pelkäämässä. Toppila on edelleen maineensa veroinen.

Tästä Nettikuva.comin kuva paikalta

Ei kommentteja: