generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 29, 2005

Tuulahdus tunkkaista ilmaa

Kävimme reilun tunnin hölköttelemässä pururadalla. Vastaan tuli tuttu sekarotuinen poikakoira, jonka kanssa Jasmi sitten juoksi pitkin metsiä. Huomattiin yhtäkkiä että Jasmin suusta tuli verta. Oli aika pahan näköistä, kun valkoinen turpavärkki oli veressä. Verentulo loppui itsestään, en tiedä missä kohti reikä oli tai mistä se oli tullut.

Jasmi piti pestä lenkin jälkeen - valkoisessa turkissa näkyy kaikki metsässä riehumiset. Märkä koira haisee kyllä oikeasti pahalle.

Minna käytti intialaisessa lounaalla opintolainan kunniaksi. Päätimme perustaa bändin. Meistä kuulette vielä!! Tai sitten ette.

Minnan uusi tukka on aivan ihana. Välillä menen sekaisin sanoissani kun katsonkin sitä! Kaikkien miesten pitäisi olla mulle ihan älyttömän kateellisia, kun haalin aina jostain kaunista naisseuraa.

Now Playing: Roxette - Real Sugar

4 kommenttia:

Hanna P. kirjoitti...

Naispuoliset ystäväni aina ihmettelevät mistä löydän niin hyvännäköisiä miehiä ja miespuoliset ystävät mistä niin hyvännäköisiä naisia. I just can't help it! ;)

Anonyymi kirjoitti...

jou baby. Noin sihteerin ominaisuutta puhuttelen, kun en viitti sitävarten soittaa. Oiko paha jos päästäsit sen mun pikkujoulu-peli-ilmon sieltä sensuurista villiin maailmaan.
Vois tulla vaikka mahollisesti noita ilmottautumisiakin.
(OooOOoooOOoo!)

Hanna P. kirjoitti...

Kiitos muistutuksesta, laitoin foorumille ja sähköpostilistoille, korjaan foorumille ja laitan myös kalenteriin kunhan pääsen kotiin kun oon nyt kylässä.
Mua saa kyllä muistuttaa, en pahastu, on niin paljon kaikkea ja prosessori on hidas ja laiska. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!