generated by sloganizer.net

torstaina, marraskuuta 10, 2005

Ihanan lepiä! - Elämä on.

Teen referaattia tutkimuksesta Effects of resistance training and protein supplementation on bone turnover in young adult women. Tutkimuksen lopputuloksena selvisi, että ei, tämän tutkimuksen mukaan painoharjoittelu ja proteiinilisä eivät vaikuta luuhun suuntaan tai toiseen. Että jee jee. Meni taas hukkaan aikaa ja rahaa. Olis varmaan siistimpää tehdä tutkimusta, jossa hypoteesit toteutuis tai tulis tietoon edes jotain muuta mullistavaa. Varmaan siinä tuntee ittensä vähän tyhmäksi sitten. Hähää! No, aihe on mielenkiintoinen ja parinkymmenen sivun jaarittelua lukiessa oppii kyllä kaikenlaista mielenkiintoista asiaan liittyvää.

Tänäänkään en vissiin vielä urheile... huomenna on kyllä pakko päästä jotain tekemään. --- Ja juuri äiti soitti ja kysyi paceen ja pakkohan sinne on lähtä...!
Pääsen vihdoin mittaamaan uudella sykemittarilla (kuinka kauan tämä on uusi?) paljonko kaloreita palaa pacen aikana. Äiti sanoi, että lämmönnousu voi johtua viisaudenhampaista, jotka pukkaa kovasti ylös leuasta. En aio varata vielä hammaslääkäriaikaa, antaa noiden nyt nousta tuolta, ettei tarvi sitten kaivella millään brutaaleilla vehkeillä kovin syvältä. Minulla ei kylläkään ole ilmeisesti melko yleistä hammaslääkäripelkoa.

BC:n avoimilla ovilla on lauantaina muuten näköjään ilmaisia näytetunteja ja muuta mukavaa. Tulkaa ihmeessä kokeilemaan, naiset! Lupaudun edelleen henkiseksi ja fyysiseksi tueksi. ;) Jonkun on pakko lähtä mun kanssa, koska avoimien ovien aikana ei jäsenet periaatteessa saa olla tiellä, eli tulkaa tutustumaan niin mää pääsen treenaamaan!

Tänään teen ihan tykisti kouluhommia (vaikka vähän outoa, että opiskelu sujuu minulta... wicked). Illalla tuleekin sitten armas Alias, 4. kauden 10. jakso nimeltä The Index, joka on mielestäni ihan kohtuullisen hyvä Alias-jakso. (Piti laittaa Kallelle viestiä, jos se nauhottas Kertalle tuon jakson...) Niin muuten, se Tieteellisen tutkimuksen perusteet-tentti meni meidän kolminaisisen ryhmän mielestä ainakin ihan hyvin. Kyllä se nyt vähintään läpi menee. Huomenna on ihan jees päivä, nimittäin Asiakaskeskeisen projektityön perusteet klo 10.-12.30.
Ihanan lepiä! - Elämä on.

Ei kommentteja: