generated by sloganizer.net

perjantaina, marraskuuta 04, 2005

Such a perfect day

Voiko tästä päivä enää paremmaksi muuttua?

Heräsin seitsemältä. Käytin naamassa Bodyshopin ihanan Tea Tree-kasvonaamion. Lähdimme kahdeksalta Oskun ja Taavin ja tietenkin Jasmin kanssa Puokkarin koirapuistoon. Sen jälkeen menin Oskun kanssa katsomaan mopsinpentuja, jotka olivat kuin pieniä aamuaurinkoja tähän pimeään syksyyn!

Yhdeltätoista olin bodypumpissa, jossa lisäsin hauisbiisissä tangon molempiin päihin kilon lisää (enari!) ja irvistellen tein koko piisin moitteettomalla tekniikalla. Jee jee! Pumpin jälkeen menimme Reetan ja Oskun kanssa syömään intialaiseen lounasta. Siellä saimme idean verenluovutuksesta, ja idea myös toteutettiin. Ja verenluovutus onnistui! Olin aivan sanoinkuvaamattoman iloinen. Pari kertaa on nimittäin veri hyytynyt neulaan ihan loppuvaiheessa ja se on pistänyt ketuttamaan aika runsaasti. Vähänkö oli siis voittajaolo tällä kertaa!

Kuvarundi meni perinteikkäästi siinä mielessä, että paska kilpailu, paskat aiheet, paskat tuomarit - ei taaskaan voitettu. Kuvat silti ovat mielestäni meidän kaikkien aikojen parhaat. Niitä voi pällistellä täällä:
http://cc.oulu.fi/~kamerat/kuvarundit/2005. Joukkue numero 8 ollaan me.

Elina soitti ja pyysi Kodin Anttilaan pällistelemään. Ihmettelin ihmeellisiä tavaroita, hologrammi-cd-kansia jossa räppäreiden naamat vaihtuivat kun kantta heilutteli, maukuvia lelukissoja (antavat sitten lapsille kuvan että eläin on lelu, jee jee vaan) ja tivolivehjeen tuntuisia baarijakkaroita. (Jos minä menen baariin, niin oletan että siellä on tuolit omasta takaa...)

Sitten kun Mikko tulee Han Moo Do-treeneistä, me katotaan Sin City ja dippaillaan rehuja. Mukavaa. Niin ja uusi Bodyshopin ylang ylang-hierontaöljy pitäisi korkata.

Olen tehnyt kaikki tämän viikon tehtävät verkkokurssille. Ensi viikko on lepiä koulussa (kahta tenttiä lukuunottamatta, mutta sitten on tentit ohi!). Pääsen maanantaina kehonhuoltotunnille, mille en yleensä ole koulun takia ehtinyt. Jes. Ehtii muutenki treenaamaan huipusti.

Huomenna olisi suunnitelmissa aamulla repäisy puolen tunnin juoksulenkille, päivällä vesijumppaan ja illalla vielä salille ennen kuin menemme Mikon kanssa katsomaan Corpse Briden. Kuntoilla pitää että jaksaa. On tullu syötyäkin taas reippaasti, ei enempää kuin mitä kulutus on, mutta kuitenkin hikoilemalla saa tuloksia nopeammin...

Porukat tulee Barcelonasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja mietin että vois mennä käymään Oulunsalossa tsekkaamassa tuliaiset... ;)

Ihan hyvä fiilis. Pitää vaan yrittää ajatella näitä mukavia asioita. Onneksi Elina pyysi mukaan shoppailemaan (rahaa ei ole, joten ensin vastustelin, kun ajattelin että inhottaa kun ei voi ostaa mitään, mutta ei siellä olisi ollut edes paljon mitään siistiä), nimittäin olisin muuten nukkunut koko illan Jasmi kainalossa. Nyt on kiva olo. Tämä pimeys meinaa kovasti väsyttää. Onneksi on asioita mitä odottaa, se estää vaipumasta kokonaan talviunille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

me tässä riffin kans aamupalalla mietitään, että mikä on "lepi". Kuulostaa minusta pikkuisen vamulta. Tai siis siinä o olevinaan sama kaiku (siis minusta) kuin asioissa joita naapurin kläpit huutelee. Juu huomenta.

Hanna P. kirjoitti...

Aukko yleissivistyksessä! "Lepi" tarkoittaa kevyttä, helppoa. Mikko sanoi että käytti sanaa intissä, mutta olen kyllä käyttänyt itse sanaa pidempäänkin. :)

Mikä on "vamu"?