generated by sloganizer.net

lauantaina, joulukuuta 24, 2005

Kello kolmen kuulumisia

Täällä sitä taas valvotaan taas, mutta haukotellen, ja tämän kirjoittamisen jälkeen menen peiton alle ja simahdan sekunnissa.

Yksi kämppisehdokas on ilmoittanut läsnäolostaan, ihanaa. Toivottavasti kaikki natsaa kohdilleen, palaset loksahtavat paikoilleen, kaikki järjestyy, elämä on helppoa ja mukavaa. Kyseinen ihminen vaikuttaa kaikinpuolin täydelliseltä kämppikseltä. Jee jee jee. Vuokrakin nousi kympillä, joten aina mukavampi jos ei tarvitse tätä jäädä yksinään maksamaan. Ja en tarvitse 58 neliötä isolle egolleni (ulkoilutan sitä niin paljon, että se on sisätiloissa melko rauhallinen).

Asiat järjestyvät, mutta en malta odottaa. Kaikki mulle heti nyt!

Vietin tänään illan vanhan ystävän kanssa. Oli kyllä niin törkiän hauska ilta, ihan muistui nuoruus mieleen. Good new times päihittää good old timesin siinä, että nyt ei tarvinnut palella pakkasessa, kun käytössä oli auto seikkaillessamme. Taannuimme teineiksi, otimme valokuvia ja kävimme syömässä falafelia.

Ystävyys on kaikista tärkein asia elämässä. Kaikki lajitoverit, jotka auttavat selviämään päivästä, kun elämä mukiloi ilmat pihalle. Onko elämä joukkuelaji?

Jouluaatto. En ole valmistautunut siihen mitenkään, enkä odota siltä mitään erikoista. Käymme koirapuistossa aikaisemmin päivällä, sitten seuraa syömistä sukulaisten seurassa. Laitan mummin ostaman mekon päälle kunhan ulkoilun jälkeen olen käynyt joulusaunassa. Uskomatonta miten se osasi ostaa juuri sellaisen mekon mistä minä pidän!

Kuuntelen Madonnan "Something To Remember"-levyä, joka on soinut elämäni soundtrackina ennenkin, vuosia sitten. Toimii edelleen. Pitääpä varoa provosoimasta itseä, kyllä sen tietää mitä joku Forbidden Love tekee, pistää kiemurtelemaan, ja siihen ei nyt ruveta. Ehkä sitten ensi vuonna.

Nyt unta.

Waiting is the hardest thing
I tell myself that if I believe in you
In the dream of you
With all my heart and all my soul
That by sheer force of will
I will raise you from the ground
And without a sound you'll appear
And surrender to me, to love

Rain is what the thunder brings
For the first time I can hear my heart sing
Call me a fool but I know I'm not
I'm gonna stand out here on the mountain top
Till I feel your rain, I feel it, it's coming
Your love's coming down like rain


- Rain // Madonna


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Sitä tää vaan, että ookkohan nyt ihan varma, että juuri taannuttiin nuoruuden tasolle? Ettei oltais vaan normaalisti taantuneina tähän aikuisuuteen. Eilen oli kyllä hauskaa, pirteää ja luovaa. Ei kuulosta taantumiselta!

Hanna P. kirjoitti...

Hyvä näkökulma.
Olemme parhaimmillamme hauskoja, pirteitä ja luovia - nämä puolet korostuvat kun olemme toistemme seurassa! Hurmaavaa!