generated by sloganizer.net

tiistaina, joulukuuta 27, 2005

Tasapainoa ja muuta tilpehööriä

Sunnuntain salireissun jäljiltä on kivasti kyljet jumissa. Kaikki muukin on, mutta kyljet eniten. Selkäpenkillä nitkutetut lihakset eivät helpolla unohda. Kävin vastapainoksi eilen ja tänään Bodybalancessa. Sain ensi kevään jumppaohjelman... Perjantaisin on jo klo 7.15 fitball-tunti, hullua, mutta pakko kait sinne on ruveta nousemaan, kun se on niin mukavata. Sen jälkeenhän voisi pulahtaa vaikka avannossa... Odotan edelleen haastetta pulikoimaan, mutta ei, sitä ei kuulu.

Minzu-bejbe palaa ensi yönä Teneriffalta ja maailma pelastuu. Kauhia ikävä tullut! Koitan saada auton lainaan niin, että pääsisin käymään kylässä. Olen liian laiska raahautuakseni Toppilaan muulla tavalla, vaikka Minzu onkin maailman kallein asia. Ihan outoa että elämästä yhtäkkiä puuttuu parin viikon ajan semmoinen ihminen, jota on tottunut katselemaan paljon. Ei se samalla tavalla häiritse sellaisten ihmisten kohdalla, joita normaalistikin näkee harvemmin.

Viime yönä kärsimättömyys vei voiton ja katsoin koneelta Aliaksen neljännen kauden jaksoja, joita ei ole vielä Suomessa näytetty. Tänä iltana on tarkoitus katsoa loput ja aloittaa viideskin kausi... huisia.

Koulu alkaa kohta eli maanantaina, olen jollain tasolla pystynyt jo hyväksymään sen ja tehnyt kolmen viikon lukujärjestykset valmiiksi. Anatomiantenttiin lukeminen houkuttaa yhtä paljon kuin kasa paskaa, joten taidan jättää koko tentin väliin ja kokeilla onneani joskus toiste. Vähänkö oon luuseri! En anna ikinä itselleni anteeksi. Luultavasti rankaisen itseäni täysin epäloogisesti lataamalla Bodypumpissa vieläkin sietämättömämmät painot perjantaina.

Nyt noukin ihanat juustonkannikat jääkaapista ja alan nauttimaan hyvässä seurassa eli yksin Aliaksen huimista kuvioista!

2 kommenttia:

Kuuntytär kirjoitti...

minä lähden avantoon, kun jäi perinteinen jouluavanto väliin.

Hanna P. kirjoitti...

Kaikki avantoon, hop! Joka aamu on niin kylmä herätessä (ei oikeen ikkunassa oo tiivisteitä) että ajatuskin karmii... mutta kyllä se siitä. Ens vuonna sitten!