generated by sloganizer.net

keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Dam di di dam

Yliannostus kahvia piti tehokkaasti hereillä aamuyöhön. Heräämisen hetkellä muistelin juuri sekunti sitten nukahtaneeni, äkkiä loiventava kuppi kahvia, sekavasti täristen kouluun... Kliinisen fysiologian tentti oli ohi 45 minuutissa. Tentti ei ollut laisinkaan masentava kokemus, tuntui jopa että tiedän jostakin kerrankin jotakin. Sen jälkeen kävimme Minzu-bejben kanssa nakkaamassa osastolle A4-esittelyt itsestämme. Ensi viikolla sitten... maanantaina klo 7 se alkaa, harjoittelujakso.

Olen oppinut kuuntelemaan rakkaalla Zen Nano Plussallani radiota pyöräillessäni. Kuluttaa vähemmän paristoakin (no tietenki mulla on ladattavat, muutenhan olisin vararikossa kun koko ajan saisi vaihtaa). Tykkään YleX:n aamuohjelmasta, vaikka ei se olekaan yhtään sama enää kun ei ole Juusoa. On siellä kuitenkin paremmat juontajat kuin muualla. Pikkasen joskus tulee murhanhimoiseksi kun kuuntelee jotain NRJ:tä tai KissFM:ää. Pitäisi opetella selvittämään etukäteen hyviä asiaohjelmia sun muita, voisi vaikka oppia jotain. Ainakin uutisia tulee seurattua paremmin radiosta kuin muista medioista.

Naamani on kurpsahtanut todella ikävään kuntoon, joten kävin Bodyshopissa ostamassa viimeisillä pennosillani puhdistusgeeliä ja aivan kerrassaan ihanan teatreenaamion, jota suosittelen lämpöisesti. Kun sitä vetäsin naamaan niin heti parani olemus. Muistanpa nyt tästä sitten myöhemmin missä vaiheessa on panostus aloitettu ja kauanko kestää että saadaan lopetettua tämä anarkistinen kaikkien kukkien kukkiminen naamassa.

Bodybalancessa huomasin olevani hieman jumissa ja tarvitsevani enemmän huoltoa. Lonkan koukistajat vai mitkä nuo onkaan on ihan jumissa. Tai siis ei ne ole jumissa jos niitä ei auo. Monestikaan sitä ei huomaa ennen kuin rupeaa venyttelemään että olisi ihan hyvä venytellä. Rintalihakset kyllä ei ole kovin kiitollisia eilisestä bodypumpista. Ehkäpä ne ehtii palautua seuraavaan kertaan.

Huntsittaisi joskus leikkiä vähän ruualla ja tehdä kokeilullisesti hyvältä vaikuttavia vadelmajäädykkeitä. Saas nähä jos viikonloppuna vaikka... Beebehän on kouluporukan kanssa Vuokatissa, joten saamme olla hellun kanssa kaksin - niin siis vain me ja kaksi koiraa ja kaksi kissaa. It's a jungle in here.

Sykemittarin lähettimestä on vissiin patteri loppu tai jokin muu häiriö, tungen sen taas vaihteeksi takuuhuoltoon vielä kun menee, ettei tarvitsisi mitään maksella.

Kas kummaa, meinaa vähän ramasta myöhäisen nukkumaanmenon ja aikaisen herätyksen jäljiltä sen verran että taidan ottaa Nasmin viereen ja mennä törkiästi päikkäreille keskellä kirkasta päivää. Yhtä naatiskelua tämä elo! Ulkona on ehkä paras ilma ikinä, joten ehkäpä pienten kauneusunien jälkeen lähdemme haistelemaan tienpientareita.

Ei kommentteja: