generated by sloganizer.net

perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Early to bed, early to rise, makes a man healthy, wealthy and wise. -Benjamin Franklin

Jee jee. Heräsin tänään vähän viiden jälkeen (aamulla). Nyt on hyvät tsänssit saada vuorokausirytmi juurikin sellaiseksi kuin sen haluan. Aamulla on mahtavaa aikaa saada tehdyksi moni asia, jonka tekemiseen illalla menee jostain syystä ihan simppana enemmän aikaa.

Uusi bodypump on mahtava (lue täältä huonolla englannilla kirjoitettu hypetys).

Joo ja netti toimii nyt myös Mäntylässä - huomenna pitää hakea vähän vermeitä, että sen saa jaettua Minnankin koneelle. Tänään saatiin myös verhot ikkunoihin. Sänky on petattu niin ettei siinä kehtaa nukkua eikä paljon muutakaan. Taidan valvoa koko yön ja järjestellä... Minna tipautti Les Mills-motivaatiojulisteeni (lasin taakse kehystetyt) hyllyltä alas ja olen enemmän paskana siitä kuin näytän ulospäin. Nöööyyy...

Niin, hiihtoloma. En aio kyllä paljoa hiihtää. Jumpata sitäkin enemmän. Hyvällä mäihällä saan huomenna pyörän korjaukseen. Täältä menee 15 minuuttia BC:lle rikkinäisellä pyörällä, olisi kiva tietää kuinka nopeaan matka taittuu ehjällä vehkeellä.

Tarkoitus olisi huomenna vierailla porukoiden luona (ruokaa!) ja juoksuttaa koiria ja illaksi on luvassa pientä hiihtoloman alkamisen ja kämpän järjestäytymisen juhlistamista.

Jotain aivan spessua.

Ei kommentteja: