generated by sloganizer.net

tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

Muistakaa, nuoret, puhelinmyyjäksi rupeaminen ei ole mikään ratkaisu.

Lehtikauppiaat! On kyllä kauheinta hommaa, mihin ihminen voi ruveta (olen kokeillut itsekin pari viikkoa joskus). Mua aina säälittää kauhiasti kun ne soittelee ja latelee keinotekoisia paperista luettuja myyntilauseitaan eivätkä osaa reagoida mihinkään mitä niille sanoo. Reppanat. "No laitetaanpa sulle tulemaan tätä Sportti-lehteä!" No eipä laiteta! Varmaan haluan kaupan päälle jonkun kytysen Pilates-DVD:n kun käyn ihan oikiassa pilateksessa (siellä on LIVE OHJAAJA!) pari kertaa viikossa. Eikä mulla ees toimi DVD-soitin tai mikään kun telkkarin scarttipistoke on niin puhkiränkätty että jostain syystä ääni kuuluu, mutta kuvaa ei näy. Niin, ja se Sport-lehtikin on ihan huono.

Noissa "hyvinvointilehdissä" ei ikinä kerrota mitään uutta. Omenassa on antioksidantteja! Kaurapuurossa on kuitua! Liikunta parantaa aineenvaihduntaa ja tehostaa laihdutusta ja myös kuntosi kohenee! Syö pähkinöitä! Syö rasvaista kalaa!Syö levää! Ihan kuin pähkinöitä syömällä voisi kompensoida muuten surkeat elämäntavat. Kyllähän nuo tietenkin motivaatiolehdistä käy. Meidän talouteen ostetaan vain amerikkalaisia fitness-lehtiä, joista katsotaan kuvat ja unelmoidaan samanlaisesta fitnessbabe-unelmakropasta.

Armas kämppis, jonka olemassaolosta olen muuten hirmu iloinen kun se on niin mukava, luki aamulla Best body-lehdestä, että omena on parempi aamuherätys kuin kahvi. Muistuipa mieleeni, että omenaa voi laittaa kaurapuuroon. Kokeilkaa ihmeessä! Kun antaa omenapalojen hautua oikein ihanan pehmeiksi niin kyllä on herkkua. Rusinoita ja kaneliakin voisi laittaa, mutta en jaksanut ruveta hifistelemään.

Jaahas jaahas, kello on sitä paljon että pitää ruveta valmistautumaan tiistaiaamupäivän bodypumppiin. Se on kyllä yhtä herkkua! Juuri ja juuri on rintalihakset toipuneet sunnuntain pumpista. Aattelin eilen jo että jos vielä jumittaa tänään niin pitää laittaa pienemmät painot. NO EI NYT SENTÄÄN SEMMOSEEN RUVETA! Täysillä mennään, come on, push it, you can do it.

Ei kommentteja: