generated by sloganizer.net

torstaina, toukokuuta 04, 2006

11 mieletöntä

Näin tämä toimii: Kommentoi tähän entryyn ja annan sinulle kirjaimen. Kirjoita kymmenen asiaa jotka alkavat sillä kirjaimella, mukaanlukien mitä sana merkitsee sinulle ja miksi ja anna kirjaimet niille jotka sen haluavat.

Sain Laurenilta M:n. :) Mikä ihana kirjain!

1. Maksanruskeat pilkut. Prinsessa Jasmine, 2-vuotias dalmatiankoiraihanuus. On sijoituksessa kasvattajalta kunnes täyttää 4 vuotta ja siirtyy omistukseeni. Lapsi edellisestä avoliitostani. "Mitä enemmän tutustun miehiin, sitä enemmän pidän koirista". Jasmine on ehkä paras koira mitä olen tavannut. Paras lenkkikaveri ikinä! Muuten hyvä unikaveri, mutta tiputtaa karvoja liikaa.

2. Mies. Olen parisuhde-eläin. Haluan miehen ja perheen ja lapsia. Mies korostaa naiseutta minussa. Elääkseni täysillä täytyy pohjalla olla jonkinlainen tunne perusturvallisuudesta, mies voi tarjota sitä minulle rajattoman ihailun ja lempeän lämmön lisäksi. Mies on nihkeämpi unikaveri kuin koira, mutta silti parempi.

3. Miksi ei?! Yritän kovasti olla impulsiivinen ja spontaani kompensoidakseni hitauttani ja harkitsevuuttani. Tällä hetkellä elämässä on sellainen vaihe on että on todella hyvä elääkin miksi-ei?!-vaihteella. Tosin alkuvuosi meni jo sillä niin hyvin että taidanpa loppuvuoden pitää vapaata koko asenteesta.

4. Magenta May on sivupersoonani, sincitymäinen strippari, jolla on todella tuhma asenne. Edustaa minussa kaikkea sitä, mitä opettajat ja virkavalta eivät saa kitkettyä pois eikä kukaan lajitoveri lannistettua.

5. Miss Piggy. En oikeasti ole mikään Muppet show-fani. Tykkään vaan hirveästi Muppets from space-elokuvasta ja Miss Piggystä, jolla on asenne kohillaan. Only time can heal your broken heart just as only time can heal his arms and legs.

6. Modus Operandi. Se miten toimitaan ja millä asenteella. Ei kai tätä tarvi selittää. Joillakin on M. O. ihan perseellään.

7. Madonna. Aion olla 50-vuotiaana yhtä kovassa kunnossa. Jesh, reilut parikymmentä vuotta aikaa treenata, että pääsisi siihen kuntoon. Madonna on ollut soundtrackina läpi teini-ikäni tähän päivään saakka. I'm not sorry, it's human nature.

8. Minna. Minzu-bejbe! Kämppikseni, opiskelijakollegani, luottohenkilöni. Olen yllättynyt siitä miten tuskatonta Minnan kanssani eläminen on, vaikka on se siltikin aika tuskallista.

9. Maa. Olen horoskoopissa härkä ja härän elementti on maa.

Maa edustaa tässä ja nyt todellisuutta, fyysistä maailmaa, ihmisen elantoa, perusturvaa ja toimeentuloa. Se symboloi äitimaata, omaa planeettaamme. Maa sitoo meidät eniten kiinni aineeseen. Tämä ihmistyyppi luottaa vain aistiensa välittömiin tietoihin, kouriintuntuvaan kosketukseen luonnosta ja esineistä sekä omiin fyysisiin tarpeisiinsa. Motiivit lähtevät käytännön tarpeista, aineellisen elämän ja tekniikkojen kehittämispyrkimyksistä ja halusta jalostaa raaka-aine hyödylliseksi ja käyttökelpoiseksi. Ihminen elää omia etujaan silmällä pitäen ja varmistaen toimintansa hyödyllisyyden.

Positiiviset ominaisuudet:
Käytännöllinen, asiantunteva, realistinen, hyödyllinen, luotettava, kuuliainen, neuvotteleva, varovainen. Perusteellinen, vakaa, kiinteä, olennaiseen keskittyvä, järjestelmällinen, ruumiillinen, aistillinen. Kärsivällinen, kestävä, sitkeä, hellittämätön, uurastava, päättäväinen, ahkera, tuottava.

Negatiiviset ominaisuudet:
Ylikonservatiivinen, pelkää riskien ottamista, uudistumiskyvytön, turvallisuus orientoitunut, opportunistinen (käyttää tilaisuutta hyväkseen) Uppiniskainen, jäykkä, taipumaton, materialistinen, voitonhaluinen, omistushaluinen, kapeakatseinen. Myöntymätön, joustamaton, liikkumaton, paikalleen jämähtävä.

10. Maksimisyke. Suurin mahdollinen sydämenlyöntien määrä minuutissa fyysisen maksimirasituksen aikana. Rakastan sitä tunnetta, kun syke nousee. Eksistenssiä parhaimmillaan.

BOONUS 11. Mielenrauha. Peace, love and understanding. Zeniä ja eksistenssiä. Tämän saavuttaa noin 40 minuutin meditatiivisella juoksulenkillä.

Ei kommentteja: