generated by sloganizer.net

maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Hurmaavaa iltaa!

Katsoin vihdoin videolta Tanssii tähtien kanssa-finaalin. Voi sitä haikeutta, tunteen paloa, oh ja aah. Kyllä tällainen helposti herkistyvä siinä ihan... herkistyi. Ja herranjumala sitä Tomi Metsäketoa. Vähemmästäkin kuolaantuu telkkarin ruutu.

Ja takaisin todellisuuteen. Huomenna alkaa kliinisen hoitotyön harjoittelun toinen osa eli viisi viikkoa, 2.5.-4.6. naistentautien leikkausosastolla OYS:ssa. Siinäpä se toukokuu meneekin. Tänään hokasin kalenteriin jotain kivaa eli koiranäyttelyn. Exä (jonka kanssa kommunikointi onnistuu kaiken-sen-jälkeen kadehdittavan ystävällisissä merkeissä, käsittämättömän mahtavaa) haluaa sinne katsomaan malamuutteja, niin ajattelin että voisinpa lähteä seuraksi. Kalenteri on toukokuussa ihan tyhjä, en ole pitkään aikaan merkinnyt sinne mitään, kun elämä on mennyt ja tulee menemään edelleen työharjoittelussa.

Auto on lainassa, huomenna seitsemältä pitää olla Oulunsalossa sitä palauttamassa. Yhdeksältä harjoitteluun. Viideltä illalla muistaakseni laulamaan, vai mitenköhän se sovittiin. Seittemältä bodycombat, kahdeksalta bodypump, sitten suoraan nukkumaan. Päivä aika täynnä, huh? Onneksi äiti antoi tänään huomiselle ruoan mukaan jämistä kun olin Oulunsalossa syömässä. Ai niin, sain hyviä tuliaisia jenkeistä, mm. aivan ihanan T-paidan, jossa lukee "It's cute how you think I'm listening". Rakas veli osasi valita tismalleen mulle sopivan paidan.

Mp3-soittimeen on ladattu palasia seuraavilta levyiltä: Pink - I'm Not Dead, Irina - Älä riko kaavaa ja Juanes - Mi Sangre. Näillä toukokuu liikkeelle.

Ei kommentteja: