generated by sloganizer.net

torstaina, toukokuuta 25, 2006

Kilttien tyttöjen nukkumaanmenoaika meni noin kuusi tuntia sitten

Kello on kolme aamuyöllä ja tämä emäntä on päättänyt laittaa vuorokausirytminsä sekaisin ihan vääränä viikonpäivänä. Perjantaina on herätys aamukuudelta. Mitäs menin juomaan kahvia... ei näin, ei todellakaan näin.

Olen voitonriemuinen: sain vietettyä kokonaisen illan ilman pakkoajatusta Mr Huntista, joka ei vastoin päiväunelmiani tule ihan heti heittäytymään kosimaan minua polviltaan silloin kun sitä vähiten odotan. Tämä faktaluontoinen asia on alkanut valjeta minulle vähitellen. Tietenkin suloisen pakkoajatuksen hylkääminen vaati sijaistoimintaa, jota järjestin omatoimisesti treffeillä, joiden ansiosta saavuin kotiin tähän sopimattomaan kellonaikaan.

Hauskaa oli. Sen enempää en suostu analysoimaan henkilökemioita tai yhteensopivuusindeksejä. Mitä jos nyt ottaisi ihan rennosti ja viettäisi aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa on helppoa ja kriisitöntä viettää aikaa. Simple as that?

Oli oikein mukavaa keskustella lähestulkoon henkeviä ja keskustelua olisi varmaan voinut jatkaa vaikka vuorokauden ympäri, mikäli fysiikka ei olisi alkanut pettämään.

Internetin ihmemaailmalla on tarjottavanaan laaja valikoima mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Sitä kautta voi tavata kaikenlaisia häiriintyneitä friikkejä ja amerikanpsykoja, joita ei saisi muuten houkuteltua kuvioihin. Kehuvetoinen egoni tarvitsee miehistä ihailua säilyäkseen eheänä.

Tämän hellyydenkipeän seurakoiran turkin alla elää varuillaan oleva vahti, joka pessimistisyydellään saa pilattua paremmankin päivän. Jokainen makupala voi olla myrkytetty, jokaisen silittävän käden tarkemmat tavoitteet on syytä syynätä tarkasti... senkin kierot paskiaiset, minä tiedän mitä te ajatte takaa...

Minä uskon ihmisiin. Ei kenenkään ole hyvä olla yksin.

Ei kommentteja: