generated by sloganizer.net

tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Sunnuntai-hiivalla nousee aina

Nostatusta! Ensimmänen osio leikkaussaliharjoittelusta on takana. Huomisesta asti 1.6. saakka sukellan siis anestesiologian ihmeellisessä maailmassa. Näitäkin opintoja tulen tarvitsemaan tulevassa työssäni superagenttina. Ohjaajani anestesiapuolella vaikutti mukavalta. Arvioinnissa sain instrumenttipuolen ohjaajalta pelkkää positiivista palautetta. Kyllä piristi kummasti, kun en edellisessä harjoittelussa muista kuulleeni yhtään hyvää sanaa. On se kumma miten kehuvetoinen otus ihminen on.

Kesätyö on varma 19.6.-30.7. Tuirankartanon Väinöläkodissa. Tänä aamuna kävin näyttäytymässä ja paikka näytti kyllä todella hyvältä - ei siis mitään kauhuelokuvamaisia kulisseja ainakaan ensisilmäyksellä. Mukaan sain ensimmäisen oikean työvuorolistan. Ei muuta kuin kuusi päivää heti alusta putkeen... viikonloppuisinkin näyttää olevan paljon vuoroja, mutta mitä väliä päivällä on kesällä. Jumpat pyörii joka päivä! Ja viikonloppulisillä ostetaan sitten Gainomaxia pumpin jälkeen.

Saisinpa elokuussa pitää vähän lomaa... jos joku jotain työtä tarjoaa niin varmasti otan vastaan, mutta jospa tilanne ajautuisi siihen, että teen satunnaista keikkaa, että saisi vähän välillä lepuutella ennen syksyn puurtamista koulussa.

Varasin kampaajalta hiustenleikkausajan ja kosmetologilta kulmien ja ripsien värjäysajan ensi tiistaille ja optikolta näöntarkastus- ja piilarinsovitusajan tän viikon perjantaille. Pitää sitä välillä panostaa ulkoiseen kauneuteenkin. Vielä vähän solariumia, marketista hiusväri. Joku raja siinä rahankäytössä... maksanko 10 € vai 100 € hiusväristä. Olen kyllä joka kerta ollut onnellinen kun olen pääni värjäyttänyt kampaajalla, kun siihen on sotkettu aina kolmea väriä taidokkaasti. Katsotaan mihin muuhun sukulaisilta synttärilahjoiksi kynityt rahat riittävät... taitaa mennä vessapaperin ostoon kun rahatilanne on muuten niin todella kytynen, kuten yleensä tässä vaiheessa kuuta.

Pienet päikkärit ja sitten kohti viikon hikisintä kaksituntista, ensin pelotellaan bodycombatilla ja luonne pois viimeistään bodypumpilla.

Ei kommentteja: