generated by sloganizer.net

sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Täydellinen sunnuntaiaamu

"NÄÄ ON IHANIA!" sano Minnakin. Nimittäin Sugar Babiesit, joita iskä toi jenkeistä. Niihin tulee himo, ja ne on pakko laittaa kaappiin piiloon, ettei niitä syö ihan kaikkia.

Minnan tekemä makaroonilaatikko kypsyy uunissa. Sain imuroitua huolimattomasti parin neliön kokoisen kohdan keittiöstä enkä ole siitä edes kovin ylpeä. Hain jo kumihanskat valmiiksi sitä varten, että toteuttaisin pitkäaikaisen fantasiani vessan pesemisestä.

Ulkona on ehkä paras ilma ikinä, kävin viemässä päiväpeitteen tuulettumaan ja hain samalla lakanat kuivumasta. Eka ulkoistettu lakanoidenkuivaus tälle kesälle. Päiväpeitteen vieminen ulos oli säälittävä yritys saada koirankarvat irtoamaan, eivät ne tuolla tavalla lähde vaan yksitellen pinseteillä nyppimällä.

Jos oikein kovasti yritän, saatan saada imuroitua tämän huoneen. Olisihan se aika legendaarista. Valkoisen koirankarvan alta saattaa paljastua punainen matto.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki koirankarvojen poistoon, päiväpeito pyykkikoneeseen ja mukaan sellaisia höyrytarrapapilotti asioita ne tarrapapiljotit kerää kaiken karvan itseensä. Lyhyemmät ja pitkät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja siis toi oli Riffi