generated by sloganizer.net

maanantaina, elokuuta 14, 2006

Päivitä niin kuin huomista ei ois!

Se aika kuukaudesta. No, aina on joku aika kuukaudesta. En siis ole raskaana. "Ei sun tarvi olla raskaana" - Eve tänään BC:llä. Ei mulla oo mitään paniikkia pariutumisesta. Siis on. No pitäskö kirkua?

Tänään oli taas kiva kymmenen tunnin työpäivä. Pikkuinen putiikki oli melkein koko päivän ihan tukossa. Sesonkia nämä jaksonvaihteet. Huomenna luultavasti samanlainen päivä luvassa. Happi loppuu aina jossain vaiheessa, mutta siinä vaiheessa se hilpeys vasta alkaa. Noch. Kuukauden päästä olen iloinen kun tulee palkka, kun syyskuun opintotuki on kulutettu jo aikoja sitten.

Duunin jälkeen hilpasin vielä pariksi tunniksi jumpalle. Bodycombatissa sai päästellä kunnolla. Vajaat 600 kaloria mittarin mukaan paloi tunnin aikana. Päälle bodybalance, ja paketti on valmis.

Mertsi ja Taika (koira) tulivat vastaan Jasmin iltapissatuksella, niin Jasmi sai oman hauskansa. Pitkän yksinäisen päivän jälkeen paras palkkio oli kunnon peuhutuokio lajitoverin kanssa.

Oli muuten aivan paras iltapala äsken, söin lohimedaljongin semmosen fetasnack-systeemin (jossa on valkosipulin kynsiä ja vihreitä oliiveja öljy-yrttilillussa) ja tomaatin kanssa. Back to Zone, baby, yeah.

Tänään tuli - pim- palkkalaskelma. Huomenna tulee Tuirankartanon lisät, siis ilta- ja viikonloppuduuneista. Ajattelin että varmaan kai pari kymppiä tulee (en ole laskenut etukäteen), mutta tuleekin 600 €. Wihii! Rahako ei tee onnelliseksi? Sillä saa aika pikkusen maitorahkaa, tai puruluita. Ne tekee minut ja Jasmin onnelliseksi.

Arvaa mikä tekis vielä onnellisemmaks? Jos joku vähän rapsuttas massusta. Jasmi piehtaroi sohvalla suurieleisesti. No eikö kukaan tajua?!

Bro käski sanoa terkkuja. Siis, terkkuja.

2 kommenttia:

TK kirjoitti...

Tiinan uusi ja uljaampi sosiaaliporno löytyy nykyisin täältä: http://tiinankoto.blogspot.com/

Hanna P. kirjoitti...

Kiits! Linkitän! :)