generated by sloganizer.net

sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Sunnuntain aurinkoinen aamu

Otan koiran viereen, halin sitä hetken ennen kuin nousen sängystä. Suloinen, pehmeä Jasmine. Sitäkin pitää itsestäänselvyytenä, ilman en osaisi olla. Koira tekee kodin.

Oma kroppa tuntuu hyvältä aamulla. Olen jumpannut sitä enemmän näiden kahden viikon aikana kuin koko viime kuussa. Pohkeissa tuntuu, että jotain on tehty. Tarkemmin kun tunnustelee, niin koko keho on aika kiitollinen. Tämä on minun vastaiskuni erilaiselle metodille selvitä alakulon alhosta. JOS OLET KUOPASSA, ÄLÄ KAIVA!

Tämä on hyvä päivä. Aamukävely Jasminen kanssa, rauhassa. Aamupalaksi purkki maitorahkaa ja tuoremehua sekaisin. Nauti! Niin helppoa ja yksinkertaisen hyvää, että on melkein laitonta. Eikä terveellisemmäksi enää mene.

Kohta mennään kimppakyydillä bodybalanceen. Siellä tämä body & mind corporation saadaan viimeistään täydelliseen tasapainoonsa. Sunnuntaiaamun aurinkosoturi. Kylläh.

Tämä on kenties loppuelämäni merkityksellisin päivä. Tällä päivällä on väliä. Oikiasti. Se on vaan se fiilis!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei muru!

Terveisia Singaporen lentokentalta. Tyomatkalla menossa ja kohta jo takaisin Suomessa. Olipa kiva paasta lukemaan kuulumisiasi ja kun viela noin hyvat fiilikset kantautui lapi tekstistasi. Tsemppia ja haleja, kisu.

T.Sis(:

Hanna P. kirjoitti...

Sis <3