generated by sloganizer.net

torstaina, syyskuuta 14, 2006

And on the eight day, God created JEE JEE.

Diudidiudidiudiudiu. Tämä liha alkaa olla kypsää, nimittäin viikonloppua varten! Yeah, baby!

Tänään oli tosi mukava päivä, olin lääkevuorossa ja sain jaella lääkkeitä itsenäisesti ja huomenna sitten näkee että minkälaisia coctaileja sitä on ihmiset nielleet ja millä seurauksilla. Kenties uudenlainen blondin toteuttama lääkehoito saa aikaan aivan uudenlaisen vasteen ja ihmeparantumiset ovat perjantain piristys.

Diudidiudiu.

Psykiatrisella parasta on miehet. Siis miestyöntekijät. Huippua porukkaa, rentoa ja hauskaa. Sinne päätyvät töihin sellaiset karismaattiset miehet. Naiset taas ovat enimmäkseen omituisia ja takakireitä. Voisin valita psykiatrisen suuntautumisvaihtoehdon ihan miesten takia. Heikkouteni. Mutta jos vaihtoehtona on naisvetoinen työyhteisö kaikkine kälätyksineen ja täteilyineen (kuten somaattisella puolella enimmäkseen näyttäisi olevan)...? Ei kiitos. Eikä minua haittaa olla se tyttö, jota parrakkaat miehet yrittävät naurattaa. Sehän on vain viihtyisää.

Minut on käsittääkseni luvattu viedä ulos viikonloppuna. Minua hieman epäilyttää tämä väistämättä edessä oleva viikonloppu. Varoitan näin julkisesti ilmeisesti isännäkseni kovastikin alkanutta herraa, että voi olla piru irti kun kaikki rankan viikon patoumat lähtevät purkautumaan. Siinä ei ole puolustuskyvytön mies millään tavalla turvassa. Ei uhkaus, ei lupaus, vaan ensimmäinen ja viimeinen varoitus.

Voi olla, että nukahdan puoli kahdeksalta. Voi olla, että en.

17 tunnin kuluttua alkaa viikonloppu. Siitä 8 on työharjoittelua, 6 unta ja 1 Aliaksen vitoskauden ekaa jaksoa! "You are not a bad guy, are you?"

1 kommentti:

Nuu kirjoitti...

niin ei minun ollut tarkoitus kuulostaa nuin kyyniseltä. Ja mitä täteihin tulee niin onneksi poikkeamia on. Minulla käynyt ihan järjettömän hyvä tuuri työkaverien suhteen. Ihania kaikki.