generated by sloganizer.net

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Plan B is for pussies

Supersonic
magnifique
très très cool
et très très chic

Kävelin tuossa kaupasta kotiin lahjakkaasti preesenssissä. Glögiä, liköörikonvehteja (en muista oliko ne tosi hyviä tai tosi pahoja), otetaan samalla koko joulu kun kerran saatiin lumetkin. Tahtosin pian laskemaan pulkkamäkeä.

En käy ehkä niinku ikinä missään, mutta ehkä kannattaisi. En olis uskonut että joku tulee baarissa sanomaan "Moi, mää oon lukenu sun nettipäiväkirjaa". Öö... terkkuja?

Antakaa mulle mitali. Kuskin ominaisuudessa, kolmella appelsiinimehulasillisella yli kolmeen Amarillossa. Oli aivan huippendaalia bailata tyttökaverin kaa ja muutenkin seura oli charmanttia, ja tällä tarkoitan vain omaa seuruetta enkä suinkaan lasittuneita katseita, jotka hoipperoivat seittemän promillen seurusteluhumalassa kähmien kaikkia perseitä, jotka käteen osuivat.

Herrasmiehet pitävät vaaleaveriköistä, mutta känniset ääliöt brueneteista. Olisi aivan epätoivoista etsiä yhtään mitään baarista enkä ymmärrä ihmisiä, jotka siellä ovat minkään muun kuin huonon kännisen seksin perässä. Rönysimme aamuyöstä auto-Hesen kautta Oulunsaloon, jossa sinnikkäimmät vielä jatkoivat kaljapulloja aukomalla. Tein kyllä viisaasti kun en itse ryypännyt, ja ensi kerrallakin aion tarjoutua kuskiksi. Valvominen ja tupakansavun hengittäminen tekevät jo riittävän pahan olon.

Mukavuutta. Siihen pyritään. Siivoilen tässä vähän, lämmitän glögiä ja sytyttelen kynttilöitä ja nautin tuoksusta ja olemisesta. Se, että on puolikuntoinen ja lämpöä on taas yli 37, ei tarkoita, etteikö saisi nauttia.Nauttiminen on mukavuutta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Siitä asiasta oon ilonen, että täällä Irlannissa on tupakointi kielletty kaikissa ravintoloissa, pubeissa, baareissa, räkälöissä etc. Ei siis tarvii hengitellä sitä ku sattuu käymään juomassa joskus pari.

Toinen hyvä asia on se, että tupakkavero täällä on ihan hirvee. Askin hinta on +50% suomen hintoihin verrattuna.

Ite lopuetin sauhuttelun tuossa ~11 viikkoa sitte. Viimesen niitin löi just toi hinta.

Jahans, mut jos tästä alottelis töitten tekimisen tällekki päivälle.