generated by sloganizer.net

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Ilmeisesti pystyn.

Olet syntynyt onnistujaksi, mutta onnistuaksesi sinun täytyy suunnitella onnistuvasi, valmistautua onnistumisiin ja aivan erityisesti uskottava niihin.
Ajatusten aamiainen no 1680

Semmoinen epäilyttävä olo, että hei määhän onnistun itseasiassa kaikessa mihin ryhdyn ihan silleen vaan tsuibaduiba. Jos pikkasen suunnittelen ja päätän ja tahdon. Ihan kuin olisin tajunnut jotain mitä suurin osa sellaisista ihmisistä, jotka saavat mitä haluavat, ovat tajunneet.

Saan kerättyä tarvittavan määrän opinnäytetyöseminaareja, kun olen kalenteriin merkinnyt milloin missäkin pönötän. Englannin tentti menee hyvin, koska suunnittelen etukäteen milloin luen materiaaleja sitä varten - mm. huomenna, kun itsellä alkaa koulu vasta 10.45, mutta menen jo kasiksi koululle opiskelemaan. Koulussa voi tietenkin ihan yhtä hyvin surffata lesmillsfoorumeilla ja lemmikkipalstoilla, mutta jos kumminkin.

Tänään olen viettänyt oikein esimerkillisen vajaakalorillisen päivän (suosittelen kaikille painonhallinnasta kiinnostuneille rekisteröitymistä kalorilaskuri.fi:hin) sisältäen hikisen bodypump-treenin ja tämä päivä olkoon esimerkkinä seuraajilleen siitä, että tämä tämmöinen ei ole ollenkaan vaikeaa. Suunnittelen huomisen eväät valmiiksi, niin vähänkö sitten... heleppoa!

Mielessään sitä jotenkin pystyy tekemään asioista paljon vaikeampia kuin mitä ne sitten käytännössä ovat. Hoopoa.

"Ihan hyvinhän tää menee", tsemppaava ajatus pitkin päivää. Aina kun meinasin keksiä jotain lisähuolia, huomasin, että kaikki menee ihan suunnitelmien mukaan ja parempi kuin panikointi on rauhoittuminen ja luovien ratkaisujen etsiminen.

Hirmu luottavainen olo tulevaan. Antaa sataa vaikka pieniä damlaatialaisia.


2 kommenttia:

ValmisMaailma kirjoitti...

Jee, jee!
Joskus nuorempana hoin samaa, tosin vailla sen syvempää merkitystä :)
Törmäsin blogiisi kun etsin BodyCombat 31:n biisilistaa ja täytyy sanoa että inspiroit täysin tuohon positiiviseen ajatteluun! Yht'äkkiä tämä oma oompa-tyhmä-laiska-emmäpystykykene asenne tuntuu niin naurettavalta! Taidan kokeilla samaa positiivisuutta!

Hanna P. kirjoitti...

Kokeileminen ei maksa mitään. Hävittävänä on vain paska asenne, oma valitus turhasta ja löysä olotila, kun ei taaskaan mikään onnistu perkele.

Kenties itse niitä voisit kaivata niitä joskus, mutta takuuvarmasti kukaan muu ei. ;)

Oma menestys ei ole toisilta pois. Ollaan yhdessä voittajia! HYVÄHYVÄHYVÄHYVÄHYVÄHYVÄ. *aploodit*

En tiedä onko kukaan onnistunut paskalla asenteella ylittämään itsensä...? Saamaan haluamansa? Elämään elämänsä onnellisena loppuun asti?