generated by sloganizer.net

keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Iloitkoon ken tahtoo!

No kappas. Kaikki tämän päivän tunnit on peruttu... piti olla 8.15-17.00. Huh. Että joo. Ehdin hyvin päivittää kriisikeskuksen sivut ja pestä pyykkiä ja imuroida. Eilen kävin pilateksessa, fitballissa ja bodycombatissa (no oli hyvä putki!), niin tänään voisi pitää vaikka lepopäivän. Toisaalta salin aikataulussa olisi ihan simona ihania tunteja. Ja kun liikkuu, saa syödä enemmän... ruokaa...

Se on ihan hassua miten ruoasta nauttii, kun sitä ei voi syödä ihan mielin määrin. Eilen tein hunajamarinoiduista lohisuikaleista ja katkaravuista ruuan ja sen kanssa oli tarjolla parsakaalta ja sekavihanneksia. Ei mittään järkiä miten hyvvää oli!

Soittelin Isosiskolle, joka taas oli tehnyt viisaita Independent Woman-ratkaisuja. Heillä oli miehensä kanssa ollut ero vireillä, mutta olivat sitten päättäneet kuitenkin vielä kokeilla, olivat käyneet jossakin pariterapiassa ynnä muuta, mutta mies oli sitten mennyt ja sössinyt. Nyt alkaa olla se avioeron "miettimisaika" ummessa. Sis muuttaa omaan omistusasuntoon tänään, lämmittää saunan ja on onnellinen.

Kerran petturi, aina petturi... se on vain periaate, itsellä ei tietääkseni ole kokemusta petetyksi tulemisesta, mutta tuo sanonta kuulostaa vain sanahelinältä. Ehkä sillä silti on pohjaa. Sis oli soittanut miehelle, jonka vaimon kanssa Sis'n mies oli pettänyt ja kertonut kolmen vuoden takaisesta - oikeus voittakoon! MUHAHAHAAA. Nyt on edessä isyystesti - onko lapsen isä luultu isä vai pettämiskaveri?

Kysyn vaan että kuka kaipaa Kauniita ja rohkeita?

Toivon, että tragediat eivät tee kenestäkään kyynistä. Voi ajatella, että "jos tarvin seuraa niin hankin koiran ja jos tarvin seksiä, niin sitähän saa". Minä ainakin tarvitsen lämpimän ihmisen, jonka kylkeen käpertyä ja pakahtua rakkaudesta. Olen aina tarvinnut. Tulen aina tarvitsemaan. Ja olen kohdannut enimmäkseen lämpimiä ihmisiä, joita pystyn kunnioittamaan, oli juttu sitten päättynyt miten hyvänsä. (Tottahan on, että tähän mennessä kaikki suhteet ovat päättyneet.) Olen tietenkin joskus ensitapaamisella ajatellut "mistä näitä idiootteja riittää", mutta ne, joiden kanssa olen pelehtinyt pitempään, ovat kaikki helmiä.

Pois mielestä vaivat ja murheet!

Pysyköön, mitä muuttaa ei saata!
Nyt iloitkoon ken tahtoo, sillä
huomista ei voi taata.
-Lorenzo de Medici

Yllätin itseni tanssimasta olohuoneessa Illin "Hukkaa Päivä"-piisin tahtiin odottaessani, että kananmunat kiehuvat. Mutta ennen aamupalaa se eilen luvattu kävelylenkki... hop hop!

Ei kommentteja: