generated by sloganizer.net

maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Ihan tavallinen, loistava päivä.

Aamupäivällä pilatekseen ja puntarille ilman kiroilua. Sen jälkeen verenluovutukseen, jossa oli tarjolla arvattavasti runebergintorttuja. Yhdessä on niin paljon energiaa, että loppupäivän saa olla tarkkana, etenkin kun tänään ei saa enää urheilla verenluovutuksen takia. Olisin päässyt combattiakin vetämään, mutta piti kieltäytyä tuurauksesta. Kävelin koululle, jossa pönötin kiltisti pari seminaarituntia - plop, plop, ne karttuu. Koulun jälkeen massu täyteen huippuhyvää kalakeittoa "nakkaa mukaan kaikkea, mitä kaapista löytyy", joka soveltuu hyvin hiilihydraattitietoisellekin:

1 tölkki chilimaustettua tomaattimurskaa
1 tölkki maustamatonta tomaattimurskaa
kaksi kynnetöntä valkosipulia silppuna, pannulla kuullotettuna
wokkivihanneksia haluttu valikoima (pakaste)
punaisia linssejä
1 paketti pakasteseitiä sulatettuna
katkarapuja runsaasti

Ai niin, eilinen bodycombat oli tähän mennessä paras vetämäni. Jäi tosi hyvä fiilis ja sain positiivista palautetta. Tunnin vetäminen on ihanaa, ja koko ajan helpompaa (tuo oli 7. tuntini) ja jumprahuiti, siitä vielä maksetaan! Sairaalalta soittelivat, että olisi keikkaa, mutta sanoin, että keskityn kouluun. Vaikka olen melkosen peeaa, niin first things first. On eri asia käydä vetämässä jumppa, jossa itsekin saa energiaa ja liikunnan riemua, kuin pönöttää jossain potilashuoneessa kahdeksan tuntia.

Päikkärit ja vähän kotihommia. Rentoa meininkiä. Unta ja sitten käsiksi huomiseen. Jeejee, menkat on mennyttä elämää ja pienen könyämisen jälkeen hyvä meininki voi jatkua! Maestro, musiikkia! Aattelin pistää hässeliksi!

Siemen, jonka tänään kylvät, ei tuota satoa ennen huomista. Siitä syystä et ole yhtä kuin tämänhetkiset saavutuksesi. Tämänhetkisistä saavutuksistasi näkyy, millainen olet ollut.
-James A. Ray

Ei kommentteja: