generated by sloganizer.net

keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Aaatsiuh!

Yllättäen nosti eilen 39 asteen kuumeen. On se jännä mitä se ihmiselle tekee. Pimpelipom. Sattui joka paikkaan, oli kyllä kertakaikkisen keljua. Tänään aamulla kuume oli jo suurimmilta osin poissa, niistin rumaa ruskeaa räkää ja köhin. Piti tuon yllätyksen takia perua monta asiaa, sisältäen soskuvierailun, mikä hidastaa raha-asioiden hoitumista. En ole tuhlaillut, mutta tilillä on 2,22 €. Jumppapalkkoja tulee onneksi sen verran, että saa puhelinlaskun maksettua.

Sainpa niitä opintopisteitä rekisteriin ja nyt olen virallisesti yli puolen välin. Ja Nissani meni katsastuksesta läpi. Huh huh... Jei!

SubTV:n Päiväkahvit ja Tomi Laitamäki - mielenkiintoinen kokemus. Aivan loistavia kommentteja löytyy tuolta höpinän välistä.


Tomi on myös taikuri.

Nää on hauskoja:
OK Go - Here it goes again
Toinen OK Go video

Patiot on kuulemma auki. Olispa ihanata mennä aurinkoon istuskelemaan! Sitä ootellessa... jos kattelis vaikka ideoita herkulliselta täytekakkusivulta.

Maailman Ihanin pitää musta ja Jasmista hyvää huolta. Ite vaan löhöän ja koitan jaksella. Huonommin jakselisin ilman Ihaninta, joka tekee parhaansa, että mulla olis vähän helpompi olla.

Ei kommentteja: