generated by sloganizer.net

torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Eipä vissiin kannate oikaista.

Joillakuilla on tuhansia selityksiä,
mikseivät he voi tehdä sitä mitä haluavat,
kun he tarvitsisivat ainoastaan yhden
perustelun: miksi he VOIVAT tehdä sen.

Minulle soiteltiin combat-tunneista tuolta Rajakylän suunnalta, että olisi sitten saatavilla pari vakituntia huhtikuun alusta alkaen, kun uusi sali avataan. Kyllähän tuohon maanantain tunnin lisäksi kehtaisi vaikka vähän ottaakin. Jos soittaja sanoo, että kaksi muuta combat-ohjaajaa ovat minua suositelleet (kiitos vain heille, vaikka millähän perusteella kehuvat, kun eivät ole tunneillani olleet, köh), niin eipä siinä kannate ruveta änkyttämään, että no en minä nyt tiiä kuinka hyvä minä oon.

Uusia liikuntakeskuksia näyttää nousevan kuin sieniä sateella ja ohjaajille on kysyntää. Jos siis itse haaveilet jostakin tämäntapaisesta hommelista, niin ei muuta kuin kouluttautumaan. Yksityiset ihmisetkin pääsee nykyään ilman että pitäisi mennä jonkin salin kautta. Jos asenne on kohillaan ja itse haluat hommaa tehdä ja olet siihen valmis panostamaan, niin vuosien kokemusta ei tarvita taustalle.

Tämä on kuitenkin harrastuspohjainen juttu, joten ei viitsisi itseään hirveästi stressata. Välimatkat näinkin pienessä kaupungissa ovat kiusallisen pitkiä, jos yhden tunnin takia saa menemään edestakaisiin bussimatkoihin kaksi tuntia. Toisaalta on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä jotakin niin mielettömän siistiä, kuin bodycombat on. En vieläkään osaa käsittää, että siitä maksetaan. Ohjatessa tunti menee aivan siivillä. On mukava ajatella, että on jakanut muiden kanssa päivästä sellaisen tunnin, jolloin unohdetaan murheet ja keskitytään hauskanpitoon, leikitään agenttia, annetaan hien valua ja vipelletään hyvän musiikin tahtiin. Kyllä.

Ei kommentteja: