generated by sloganizer.net

lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Hips! (I am so high I can hear heaven)

Ei ole ollut pitkään aikaan näin hyvä olo. En edes muistanut miltä "hyvä olo" tuntui. Päinvastoin, on tuntunut siltä, että sietokyky on venytetty äärimmilleen niin että kroppa alkaa pistämään vastaan.

Pari päivää oli kauhea jumi oikean lapaluun takana niin, että takaraivoa vihloi samassa linjassa oikealta puolelta. Sietämätöntä. Minulla ei ole ikinä mikään jumissa (paitsi hyvällä tavalla kireä ja kipeä bodypumpin tai muun ihanuuden jäljiltä) tai pää kipeä. Siis todella hälyttävää.

Yhtä hälyttävää oli ruokahaluni ehtyminen viikonlopun jälkeen. Mummikin sanoi tänään, että olen laihtunut. No, nyt se on otettu takaisin. Itse tehty makaroonilaatikko (mieskin syö soijarouheversion mukisematta) oli huippuhyvvää ja sipsiä meni suoraan pussista samalla kun katsottiin Frasier. Ja vitsit kun sekin jaksoi naurattaa.

Ja muuten. Kymppimämmi, luomuversio. Nam. Kermaa ja sokeria vähän. Ei tarvi paljoa, se mämmi on niin hyvää. Hyvvää!

Mistä lie johtuu. Hengittäminenkin on helpompaa. Saattaa olla hetkellinen harha. Mutta asiat rupeavat putoilemaan paikoilleen. Apua on tulossa, rauhoittukaa! Iso osa stressiä on pois jo sillä, kun on luvattu, että saa olla ja öllöttää, ja kaikki mikä on eteenpäin, on hienoa, mutta mikään ei ole pakko. Minä se en kertakaikkiaan kestä ajatusta, että elämässä olisi pakko yhtään mitään.

American Idolissa oli yksi tyyppi, jonka esitys oli niin piristävä, että aattelin, että hemmetti, samanlaisen jeejeen minäkin voisin antaa ihmisille bodycombatissa ensi viikolla, neljä kertaa.

Ja yks hauska peli niin on tämä, jossa pitää kirjoittaa sanoja nopiasti.

Koira on pesun jälkeen aivan suloisen pehmoinen. Ja se napottaa sohvalla niin kiltisti, kulta pieni rakas mussukka.

Maailman ihanin on aamutakissaan pirullisen seksikäs kampe. Grrr!

Ehkä se on vaan niin että orgasmi (tai mieluummin monta) saa maailman kirkastumaan. Pim ja happy happy joy joy. Olen joskus sanonut, että ratkaisuni puolta kansaa rasittavaan kaamosmasennukseen ei ole positiivinen ajattelu, liikkuminen tai terveellinen ruokavalio. Ratkaisu on: enemmän seksiä.

No tsiisös, oonpa aika fiksu ku tässä pitää jo ittiään siteerata. Taitaa puuttua joku kuppi kaapista.

...aivan onessaan.

Ei kommentteja: