generated by sloganizer.net

perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Pörrr.

Syötin itelleni vähän väkisin ranskalaisia ja kalapuikkoja. Ei oikeen nimittäin jaksa mitään syödä. Meillä on ollut juustonaksupussi avaamattomana jo monta päivää. Huolestuttavaa? Rainbow-juustonaksut on parhaita, testattu on. Ei ehkä haittaa, että en ole viime aikoina jaksanut syödä kovinkaan paljoa (on mistä ottaa), mutta varmaan paranemisen kannalta olisi hyvä syödä muutakin kuin kaakaota tai karpalomehua.

Ei mitään uutta ja ihmeellistä, paitsi että tänään oli pyykkipäivä, mikä on aina ihmeellistä. Innostuin hetkeksi haravoimaan pihaa, mitä ei tietenkään saa tehdä, jos on vielä 37,4 lämpöä. Aateltiin hävittää vuorenkilvet ja laittaa jotain kivempaa. Alankin harrastamaan puutarhurointia pienessä pihapahasessani!

Pikkasen kökkö olo, mutta ei se mitenkään haittaa. Ihan mukavaa on silti nimittäin. Ainoa paine mistään suunnasta on se, että paranisinpa maanantaiksi, kun tuuraajaa on vaikea saada kyseiseen combattiin.

Muistakaa katsoa tänään Hauskat kotivideot. Hei tiesittekö että Sampolla on coolit kotisivut? Sampo tekkee myös musiikkia.

Ei kommentteja: