generated by sloganizer.net

perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Tasainen keskipäivä.

Komplikaatioita. No ei tietenkään asiat mene ihan niin helposti kuin mitä luulisi. Eihän sellaista mini-DV-nauhaa sellaisenaan voi lähettää minnekään, vaan se pitää siirtää VHS:lle tai DVD:lle. Jotenkin en jaksaisi millään vaivata päätäni, mutta tehtävähän sekin on. Taas yksi asia, joka pistää aivoja ylikierroksille.

Vaikka minun ei olisi ihan pakko tehdä mitään, niin avasin silti "naisen hoitotyön" esseen ja vähän sitä väkersin, ensi kerralla lisää.

Huomenna on Jameran uusien ja vanhojen työntekijöiden virkistysilta ja ajattelin, että menisimme sinne, koska siellä on ilmaista ruokaa.

Pilkullinen Jasmine on tavattoman suloinen makoillessaan tuossa kukallisen (siskon vanhan) päiväpeitteen päällä. Mitä, koira sängyssä?! Mutta kun se vain on niin kaunis. Valkoiset läpikuultavat verhot, ikkunaa vasten roikkuu sinimekkoinen lasienkeli ja vaaleanpunainen kuivunut ruusu, Maailman Ihanimmalta sain sen yhtenä päivänä, kun nukuin autossa, muistan.

Onni ei ole siellä, mistä sitä etsii
vaan siellä, mistä sen löytää.

Olin myöhään eilen illalla (taas?) surullinen ja kiukkuinen ja ärtynyt, mutta tänä aamuna olin taas valoisa ja iloinen. Tiesin eilen itsekin, että pitäisi vain alkaa nukkumaan, mutta ajatukset eivät suostuneet rauhoittumaan. Joku aika piti ukista itsekseen ja itkua tihrustaa, ennen kuin sitten rauhoituin. Toivottavasti tämä tämmöinen väsynyt äkinä loppuu, vaikka en olekaan sitä paljoa harrastanut, mutta väsyneenä kuitenkin enemmän kuin mitä tarvitsisi.

Nyt lähden auringonpaisteiselle bussimatkalle ja katsomaan Rajakylän kuntoklubia, sen jälkeen vetämään viikon viimeinen combat. Sitten ei pidä mennä yhtään minnekään eikä tehdä yhtään mitään. Katson vain Frendit ja Hauskat kotivideot ja pönötän sohvalla mussukoiden kanssa. Ja syön varmaa jotain hyvää, ei tässä oikein älyä syödä tarpeeksi. Pitää syödä jotain ennen kuin lähden. Maailman Ihanin on järjestelemässä surullisia asioita, kuten hautapaikkaa, arkkua sun muuta semmoista. Tosissani vain toivon, että olisi muutakin ajateltavaa.

Asiat on jo paremmin ja paljon paremmin. Esimerkiksi kun mittasin eilen niin lämpö oli 36,8, joka on minun vakioihannelämpö.

Kun taistelet, taistele kuin leijona. Jos loukkaannut, taistele kuin loukkaantunut leijona. Ainoita häviäjiä tässä maailmassa ovat ne, jotka antavat periksi.

Ei kommentteja: