generated by sloganizer.net

torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Vasen nimetön kokoa 17,5.

Ei, en ole mennyt kihloihin (enkä mene ennen kuin on hääpäivä luvattu ja lyöty lukkoon, liian paljon noita ikuisuusprojektikihlauksia lähipiirissä, avioon siitä, hus!). Kunhan kävin mittauttamassa vasemman nimettömän, ettei ole ainakaan siitä kiinni. Pientä painostusta! No eikäku, oli muutakin asiaa kultasepänliikkeeseen, kun haettiin mummin koru korjauksesta.

Niin elikkä hyvää naistenpäivää! Kävimme sen kunniaksi mummin ja siskon kanssa kaupungilla lounastamassa ja shoppaamassa urheilukassit. Nyt mahtuu välineurheilijan kamat kaikki yhteen laukkuun, sivutaskussa on varaparisto mikin lähettimeen ja kaikki muu oleellinen.

Oulun koiranomistajat huomio! Tällainen viesti liikkuu palstoilla:
Koirienomistajat huomio! Koirien myrkyttäjä liikkuu ainakin alueella Maikkula, Värttö, Kaukovainio ja Peltola. Henkilö laittaa rotanmyrkkyä herkkupaloihin ja esimerkiksi kalapuikkoihin oli laitettu partakoneen terä sisään. Kaikki havainnot kannattaa ilmoittaa Oulun Poliisille ja Oulun kaupungin eläinlääkäriasemalle.

Käykäähän luovuttamassa verta. Maailman Ihanin kävi eilen ihan vapaaehtoisesti ja pakottamatta, vähän yllätyin kun oltiin siitä joskus puhuttu ja kovasti oli minua vailla henkiseksi tueksi, mutta kun on taas aikaa ennen kuin saan seuraavan kerran luovuttaa, ennen kuin edellisestä on kulunut kolme kuukautta.

Olis tuossa Prison Breakin jaksot 15-19 vuorossa. Eilen meni yöhön asti kun katottiin ko. sarjaa, tuli ihan uniinkin. No ei haittaa, siinä on vähän semmosta agenttimeininkiä ja Wentworth Miller on aivan iiihana.

Maailman ihanin saalisti pizzaa Roomasta (tasoittamaan salaattilounasta, ettei vaan pääsis laihtumaan...), äpöstettiin ja kateltiin Idolsseja. *örp* Suomen Idolssissa ei kyllä ole ketään ylivertaisen ihkua, en nyt oikein osaa fanittaa ketään noista. American Idol on mielenkiintoinen ja laulajat huippuja, Suomesta löytyisi varmaan noita finalisteja parempiakin uusia starboja.

Ja onnea eräälle mukavalle pojalle, jolla on tänään synttärit!

Ei kommentteja: