generated by sloganizer.net

keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Aamusta iltaan yhtä juhlaa

Uusi leveli, uudet haasteet, vai miten eräs tuttu WoW-pelaaja onnittelut tänään riimitteli. Tästä eteenpäin täytän joka vuosi sen saman 25 vuotta, kuten eräs jumppa-asiakas vitsaili. Mitenkäs voisin paremmin juhlia synttäreitä kuin jumppaamalla niin maan perusteellisesti? Jaoin kaikille jumppaajille tikkarit - jaettu ilo on moninkertainen ja silleesti joo. Ja kiitos kaikille, jotka ovat muistaneet, lämmittää kovasti!

Sen se vaatii että rauhoittuu, kyllä pumppi-combatti-pumppi-ilta vetää hieman hiljaiseksi, kun muutenkin tässä ollut vähän liikenteessä parina päivänä noin niinku jumppien suhteen ja huomenna taas lisää. Itseasiassa lupasin tuurata kipeää lajitoveria, totta munassa, minähän tuuraan! Ei tunnu vielä missään.

Lajitovereita lakoaa flunssan tieltä ja kyllä itteä vähän pelottaa, tai paljon, kurkku on vähän kipeä vai johtuuko se vaan siitä, että pelottaa, että ei hemmetti, en minä nyt voi sairastua. Tänne kirjoittaminenkin koko asiasta on virhe ja huonon onnen kerjäämistä.

Haettiin Oulunsalon grilliltä roskaruokaa ja olihan kyllä hyvvää. Nyt saunaan. Huomenna vielä tätäkin pitempi päivä. Perjantaina saa onneksi nukkua pitempään. Täytyy pitää se mielessä... Vielä koittaa armo. Joskus. Lauantaina en liiku yhtään mihinkään paitsi kantamalla. Saavat muut tunkea mulle juustonaksuja suuhun ja huuhdella Pepsi Maxilla alas.

Pitäkäähän huolta itsestänne ja toisistanne, että kipeät parannutte ja terveenä pysyneet pidätte loistavan mäihänne.

Pisulle, pesulle ja nukkumaan, niinku äitimuori tapasi sanoa meille pienokaisille. Paras synttärilahja pikku-Hannalle olisi nyt pitkä yö katkeamatonta, syvää unta.

1 kommentti:

eve kirjoitti...

Valtavasti synttärionnea! Kerran se vaan kirpasee, vuodessa siis. ;)
Ja ikä on edelleen subjektiivinen juttu, sitä voi olla just niin kersa kuin miltä tuntuu. Se olkoon meidän etuoikeus, saavutettu etu, josta ei joustaman pidä!