generated by sloganizer.net

lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Huokaus.

Heräsin ihan tosissani jo seitsemältä, mutta ajattelin, että pakko nukkua vielä, nukuin siis kymmeneen. Sitten menin pyykkitupaan ja pesin kaikki pyykit ja toinen kuivaushuone on niistä ihan täynnä.

Maailman Ihanin lähti Tillitielle Suomi-Venäjä-pelin toisen erän alettua. Olisin voinut lähteä mukaan, mutta minulla on huono omatunto, kun en ole käyttänyt Jasmia pitkään aikaan kunnon lenkillä. Nytkin sataa-ei sada-sataa. Pitäisi nyt vaan lähteä ulos pyöräilemään, saisi koira juosta ja minä saisin puhtaan omatunnon. Ilta ollaan porukoilla katsomassa Euroviisuja, sinne ei voi tuota juoksuista koiraa ottaa mukaan.

Mälsä olo. Tukka on huonosti ja ei jaksa, ei huvita. Voisin käpertyä tuohon sängylle tuntikausiksi, kääntää päiväpeiton toiselta reunalta pesäksi ja urvahtaa.

Nyt teen niin että menen pesemään kasvot raikkaalla vedellä, että tästä virkistyn. Harjaan hiukset ja laitan ne tottelemaan. Juon lasin limpparia ja lähden ulos, juoksutan sessen niin tyytyväiseksi, että se jää illalla mielellään tänne köllöttelemään. Katsotaan miten käy!

Ei kommentteja: