generated by sloganizer.net

sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Operation Cat Sitter

Iltapäivää.

Tehtävänne olette saaneet aiemmin puhelimitse. Ensimmäisen "käyntinne" voitte ajoittaa lauantaipäivään.

Huolehtikaa myös silityksistä.

Lanko

Toisella puolella viestiä ikään kuin off-game-tietona: Tämä viesti tuhoutuu automaattisesti 30 vuodessa.

Kävin Teknopalatsilla vetämässä kesäisen kello kahden pumpin ja koska olen sortuvainen sanomaan "kyllä" epätoivoisille ruikuttaville miehille, sanoin niin myös Ozin omistajalle, joka pyysi minua tuuraamaan tänään pumpin Oziin klo 17.

Nyt istun täällä siskon ja lankomiehen tyhjässä, tai siis ainoastaan kissan asuttamassa, kaksiossa. Nautiskelen hieman hellevaurioista jogurttia ja haisen luultavasti niin pahalle, että kissa pysyy etäällä ja mission suorittaminen vaikeutuu tästä huomattavasti. En anna sen hämätä.

Koska olen laiska, en jaksa käydä suihkussa joka välissä, vaan kuivatan hien paljaalle iholle ja laitan vain kuivan paidan päälle. Eikö olekin vastenmielistä?

Maailman ihanin on napannut jostain flunssan ja makaa luultavasti tällä hetkellä sohvalla. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että olen päävastuussa Kaakkurin kämpän lopullisesta tyhjennyksestä ja siivouksesta. En anna sen kuitenkaan hämätä. Eräs missioni on myös hankkia ruokaa jälleen kerran jostain kaivetuilla hiluilla (kuuluisat "viimeiset rahat") ja muovipussillisella tyhjiä Pepsi Max-pulloja.

Siivoan kissan hiekkalaatikon ja otan puolen tunnin nokoset ennen desavuumaista bodypump-uusintaa. Olotila on raukea ja huoleton. Ehkä siksikin, että liian harvoin loistavia uutisia kertova puhelimeni on noin 20 kilometrin päässä Oulunsalossa. Vahingossa jäi ja hyvä niin. Kyllä sunnuntai on aina sunnuntai.

Ei kommentteja: