generated by sloganizer.net

tiistaina, elokuuta 07, 2007

Tällaisina aamuina

Haen puhtaat valkoiset lakanat ulkoa kuivumasta. Ne ovat lämpimän kesätuulen pehmeäksi hyväilemät. Ostettiin ne eilen ja en malta odottaa, että saadaan sänkyyn lakanat, jotka pysyvät paikallaan, koska lakanan koolla jos millä on väliä.

Avaan oven ja ihana aamukahvin tuoksu huumaa. Meillä keitetään kahvia vain rankkoina aamuina ja jos joku on yökylässä. Veli oli nyt sohvalla nukkumassa. Kirjoitan tämän nyt ihan nopeasti, että hän pääsee tsekkaamaan sähköpostinsa.

Maailman kaunein ilma ulkona. Maailman ihanin kävi hakemassa Kalevan Jasmin kanssa ja ulkoa tullessaan Jasmi oli aivan innoissaan - voi kun pääsisi tuonne ulos vielä juoksentelemaan, pian, pian! Ajatus on minulla aivan samanlainen, paitsi että voisin vain löhnöttää auringonpaisteessa.

Ostettiin eilen sitten vihdoin ja viimein akvaario gerbiileille. 120 cm pitkä akvaario, jonka saimme puoleen hintaan, koska sen pohja oli haljennut - pysyy kasassa mutta ei pidä vettä. On ne älyttömän hauskoja veijareita nuo gerbiilit, ja nyt niillä on tilaa vipeltää.

Olipa kivaa taas käydä tuossa naapurissa liikuntakeskuksella vetämässä combat. Syksyn tullen ihmiset vähitellen taas ilmaantuvat jumpalle, toivon, ja saadaan yhdessä pitää hauskaa. Täytyy myöntää, että olen niin laiska, että jos en itse pitäisi jumppia, niin kunto varmaan romahtaisi etenkin kesän aikana. Olisi niin helppoa vaan lösähtää viltille auringonpaisteeseen.

Ei kommentteja: