generated by sloganizer.net

maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Basic elements, mon amour

Verta 450 ml huomenna Veripalvelulle.

Hikeä tuntikaupalla tällä viikolla bodycombatilla (5) ja bodypumpilla (3), kun on päässy kertymään.

Kyyneleet lauantaina papan hautajaisissa, missä lauletaan siskon kanssa Kauniin kuoleman maa Peter Pan-musikaalista.

Haukottelen ja ihmettelen. Pökkyrä olo, joku voisi huitaista enkä huomaisi. Ei kovin agenttia. Ehkä syy siinä, että nyt ei tarvi olla mitenkään säpäkkänä, kun täällä koulussa istun ja odotan, että pääsen kuuntelemaan anatomian luentoa.

Tällä hetkellä ei paljoakaan sanottavaa. Sain äsken tietää, että taas yksi pari eroaa. Ulkona on harmaata. Rahat on loppu, vaan siinäpä ei oo mitään uutta. Opinnäytetyön ajatteleminen pistää huokailemaan tylsistyneesti, eiköjokumuuvoisi. Vähän maanantaisen hankalaa ja vastentahtoista.

Onneksi tiedän, että bodycombatissa veri kiertää ja koko ihminen on rytmissä ja elossa. Imen jumppaajista virtaa itseeni kuin vämppyyri. Tietenkin annan kaiken takaisin, vähintään potenssiin kaksi.

Uppoan toppatakkiini ja olen onnellinen. Tahdon jonnekin, missä on naurua, tanssia ja laulua, iloista remuamista ja halauksia ja vähemmän tämmöistä puurtamista ja pähkäilyä. Täytyy ottaa iisisti.

Eilen oli aivan huippua Jassin kanssa kahlata hangessa metsässä, ja ihan hukassa, mutta löydettiin silti kotiin, tassut ja sukat märkinä. Oltiin niinku ihan elementissämme. Illalla spinningissä oli kierolla tavalla hauskaa, vaikka menin sinne vain rääkätäkseni itseäni.

Täytyy sanoa, että olen löytänyt intuitioni ja toimin sen mukaan, että jos joku ihmettelee.

Kylie Minogue laulaa radiossa. You got it, you're wow wow wow wow.

Ei kommentteja: