generated by sloganizer.net

keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Barracuda!

Keskiviikkopäivä harjoittelussa on mennyt lähinnä aikaa tappaessa. Onneksi löysin porinakaveriksi työntekijän, jonka kanssa oli hyvä ruveta juttelemaan ensin yhdestä asiasta ajautuen toiseen ja siitä kolmanteen. Se on hienoa joskus jauhaa ajattelematta, että onkohan tämä ihan tyhmää tai mihin tälläkin keskustelulla pyritään, kunhan vain antaa ajatusten tulla ja mennä ja muovautua toisen kanssa.

Päivän ainoa asiakaskin perui tulonsa. Jos sillä ei vaikka ollut sateenvarjoa, niin eihän sitä sitten pääse tulemaan. Ulkona on ihana sadesää ja täällä sisällä on suloisen hämärää, mukavalta tuntuu olla sateelta suojassa.

Täällä on oma pieni vaihtoehtotodellisuus, kauniissa vanhassa vihreässä puutalossa, jossa humpparadio soittaa Orvokki, lehdokki, vuokko ja moni muu.

Raikas ja onnellinen olo. Sellainen olo tulee, kun lajitoverin kanssa tarpeeksi jorisee ja löytää yhteisymmärrystä ja näkökulmia ja puhuu ittensä vain niin täyteen ja tyhjäksi, ja oma elämä tuntuu niin mukavalta ja itsensäkin tuntee riittäväksi, mukavaksi, inhimilliseksi ja ihan tavalliseksi, niin kuin kaikki muutkin samaa palloa tallaavat.

Kehtaa sitä itseään rakastaa aika paljon.

Kaikilla meillä on rankkaa ja hankalaa ja naarmut tekevät meistä kauniita ja mielenkiintoisia. Jos paljastaa toiselle haavansa, voi saada ymmärrystä ja myötätuntoa ja kokemuksen, että me olemme samanlaisia, sinä ja minä. Ja että jatketaan tätä näin, tätä tanssia, eteenpäin elämässä. Ei toinen ole huonompi tai parempi, vaikka meillä olisi erilainen turkki päällä, toisella häntä enemmän kippuralla ja korvat enemmän lurpallaan.

Eilen oli kiva nähä larppaajia K-treffeillä pitkästä aikaa. Hetihän se homma imee mukaansa. Kannattaa olla varuillaan, jos haluaa että on vielä jotain korvamerkkaamatonta vapaa-aikaa.

Mitä yhteistä on seuraavilla kappaleilla?

Jump - Van Halen
Ghostbusters - Ray Parker Jr.
All Night Long (All Night) - Lionel Richie
Girls Just Want To Have Fun - Cyndi Lauper
Jump (For My Love) - Pointer Sisters
Self Control - Laura Branigan
Here Comes The Rain Again - Eurythmics
Lucky Star - Madonna
Cruel Summer - Bananarama
I'm So Excited - Pointer Sisters
Thriller - Michael Jackson

Ei kommentteja: