generated by sloganizer.net

maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Pakko mahtua ku on vihitty

HÄRKÄ 20.4. - 20.5. Kesäkuun alkua aloittaa uuden ajanjakson elämässäsi. Ei ole aikaakaan, kun huomaat sen vaikutukset. Ne menevät pintaa syvemmälle.

Toukokuun loppuminen on kevään lapselle kriisin paikka, ja muutama täysin alavireinen päivä saatteli minut kesäkuuhun. Mollisoinnun katkaisi yöllinen reissu autogrillille, molempien osapuolten ollessa täysin tietoisia arveluttavan teon seurauksista. Roskaruoka on kuin seksi: kun se on hyvää, se on todella hyvää, ja kun se ei ole, se on silti ihan ok.

Olen viettänyt muutaman päivän äitiysfarkuissa, mutta ulkomuodostani ei kai vielä erota olenko kaksi ihmistä yksillä jaloilla vai olenko vain reipas tyttö syömään. En ole, vastoin pelkoani, paisunut muodottomaksi läskipalleroksi, vaan ruokavalio on pysynyt kohtalaisesti ruodussa, viimeöistä syrjähyppyä lukuunottamatta.

Olen riemastunut sadesäästä, joka antaa raikkaat olosuhteet toimeentulotukihakemuksen toimittamiselle. Jännitän myös jostain syystä tämänpäiväistä opinnäytetyön opponointia - enhän se minä ole siinä mitenkään edes syynissä, vaan ne opinnäytetyön esittäjät. Muuten olen kutakuinkin lomalla, mikä on hämäävää, koska en ole. 18.6. eli anatomiantentti lähestyy ja opinnäytetyökään ei etene pelkillä iltarukouksilla.

Bensa maksoi Oulunsalossa tänään 1,554 €/l. Ehkä minusta ei tule kovin hyvää poliitikkoa, kun yleinen hintojen nousu ei saa minua rääkymään tuskasta. On ihan oikein, että varsinkin laadukkaasti tuotetusta ruuasta maksetaan enemmän. Tämä keskustelu käydään kerta toisensa jälkeen ruokakaupassa, kun rouva tahtoo reiluja banaaneja ja luomumaitoa ja -munia.


Ei kommentteja: