generated by sloganizer.net

lauantaina, heinäkuuta 19, 2008

Halpaa!

Elämä on.

Mutustan EU-ruoka-apu-hapankorppua. Niihin jää koukkuun, pitää olla varuillaan ettei mene samantien koko paketti - ja samalla rasiallinen Keijua. Kello on lauantaina yli kuusi eli kauppa on kiinni ja jääkaappi tyhjä. Pari päivää vanhaa salaattia on, ja niin vanhaa raparperikiisseliä että en oman ja syntymättömän lapseni hengen uhalla uskalla sitä ruveta kiskomaan.

Voisi tehdä EU-lättyjä EU-maitojauheesta (tosin sitten laktoosivammainen aviomies ei niitä syö eli saan syödä kaikki yksin, ovelaa...) ja EU-vehnäjauhoista. Siis jos lätyt ei pahentaisi tätä möhöhabitusta. Vaikka olis meillä kananmunia, joita lättyihin tarvihtee. Meillä ei ikinä syödä muita kuin luomumunia, jos minä saan päättää, ja yleensä saan. En kestäisi miehen kanssa, joka joka hemmetin kerta rupeaisi vikisemään kaupassa tästä samasta asiasta. Joo, avioliitto on kompromisseja, mutta pitääkö siitä ihan kaikista periaatteista luopua? Nähtäväksi jää syökö Vauva Pietilä lihaa vai ei. Minä en sitä ainakaan osta enkä kokkaa. Itseoppineet ravitsemustieteilijät voivat jättää mölyt mahaansa, tässä talossa syödään kyllä eläinproteiinia munien, kalan ja maitotuotteiden muodossa, älkööt peljätkö ettemmekö jotenkin hyväksikäyttäisi viatonta eläinkuntaa.

On se halapaa. Ilmaiseksi voi käydä bodypumpissa, jos menee ja itse pitää. Koska sosiaalitoimi ei palkitse minkäänlaista työntekoa, vaan vähentää kaiken toimeentulotuesta, saan palkaksi tunnin tuurauksesta viisi bodybalance-kertaa. Toivottavasti pumppituurauksia tulee siinä määrin, että pääsen balanceeraamaan pitkälle syksyyn. On kohentunut olo ja olemus kovasti bodypumpin myötä. Norsu mikä norsu, mutta notkiampi norsu on aina vähän onnellisempi kampe.

Ihan uudet jumppavaatteet haisee hikisenä päällä. Nämä on ystävättären hylkäämiä, siis minulle ihan uusia.

Halapaa on ku hotellin saippua.

Semmoset pikkuirtosaippuat on epäkäytännöllisiä, ei kai niitä käytä oikeasti kukaan? Paitsi hotellissa, mutta on se kyllä vähän hankalaa. On se ihminen mukavuudenhaluinen, kun se haluaa suihkugeeliä.

Jumppia ei kyllä pysty pitämään pitemmän päälle, jos joka kerran jälkeen miettii, että mitäköhän ne nyt minusta ajattelee ja olikohan se tunti ihan p a s k a. Sitä kuitenkin tunnin puhuu lähinnä itsekseen, niin epäilemättä siinä käy mielessä, että meneeköhän nämä kaikki jutut ihan ohi. Välillä on olo kuin olisi Fozzie Bear, se muppettien nalle, jonka vitseille ei kukaan naura.


Kävin tänään aamukahvilla (no oli se viittä vaille kakstoista!) ystävättären luona ja sillä oli paljon ihania jääkaappimagneetteja täynnä viisauksia, joista yksi:

"Voin miellyttää vain yhtä ihmistä päivässä. Tänään ei ole sinun päiväsi, eikä huominenkaan näytä hyvältä."

Kotoa poistuminen on virkistävää. Kannattaa valita seuraksi inspiroivia ihmisiä, joiden seurassa omat ajatukset laajenevat kapean laatikon ulkopuolelle. Tämän ystävättären eteisessä on liitutaulu, jossa on vaihtuva mietelause. Tänään luki: "Toivo on päätään nostava unelma". Eikö ole aika loistavaa?

Voisi siivota (ilmaista) ja katsoa telkkaria siinä sivussa. Meillä on porukoiden PlusTV:n ns. mökkikortti, eli PlusLisäkortti, joka maksaa 7,90 e/kk + korttimaksu 2,50 e/kk (vrt. PlusTV-paketin palvelumaksu 19,90 e/kk + korttimaksu 2,50 e/kk + avausmaksu 29,90 e/kk). Säästövinkki: yhteen "pääkorttiin" voi ostaa kolme sivukorttia. Olen kyllä sitä mieltä että varsinaisesti ostamalla ei kannata säästää, en siis usko ns. kun halvalla saa-ajatteluun. Halvemmaksihan tulisi kärrätä koko taulutelkkari eniten maksavalle, kun mieskin näköjään katsoo vormulat kumminkin kaverilla. Eikä meillä näy edes se Ava-kanava, hitto!

Kävis nauttimassa suihkusta niin kuin kiinteällä vesimaksulla vain voi. Tai kalttaukseksi aviomies mun suihkunautintoja kyllä sanoo. Some like it hot!

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia, mutta kantakaa sitten seuraukset, kuten tämmöset isot mahat, rouvat hyvät.

Fozzie: "There was this sailor who was so fat!"
Sailor: "How fat was he? "
Sailor: [breaks bottle and points it towards him threateningly]
Fozzie: [Nervously] "Uh, he was so fat that everybody liked him and there was nothing funny about him at all. "
(The Muppet Movie, 1979)

Ei kommentteja: