generated by sloganizer.net

maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Tapahtui viime jaksossa

Kävin vesijumpassa parantamassa turhanpäiväistä "raskaus pilaa vartaloni"-aivosolmua saunomalla oikeiden luomunaisten kanssa, jotka ovat elämää nähneet kolme kertaa enemmän kuin minä eivätkä vikise kainaloissa roikkuvista tisseistään.

Vesijumpassa olin minä ja 103 mummua ja pappaa.

Kävin ajatuksia herättävässä Väestöliiton Aggression portaat-koulutuksessa. Suosittelen samannimistä kirjaa kaikille.

Katsoin ystävättären kanssa Saw 4-elokuvaa. Vain naisseurassa voi tapahtua "voi vitsi, nyt tulis Maajussille morsian", joka katkaisee kauhuelokuvan katselun.

Kävin saunaillassa kuin villi ja vapaa, ja sain nokkosvihdasta. Kihelmöivä kokemus, joka painii samassa sarjassa avantouinnin kanssa.

Perintökehto luovutettiin juhlallisissa merkeissä. Liikutuin kyyneliin, kun isäni ja äitini toivat kehtoon lapsuuden nallen ja pupun.

Kävin bodypumpissa raskausviikkojen ollessa 35+3. Saa nähdä ehdinkö käymään vielä. Tuntui edelleen hyvältä eikä yhtään pahalta.

Saimme hirvenluita, joita mies paloitteli sahan kanssa takapihalla. Koira söi luita onnensa kukkuloilla ja seuraavana päivänä oksensi ja ripuloi.

Pää on kuin seula, enkä muista mitä oikeastaan on tapahtunut, jos sitä ei kalenterissa lue. Aika virtaa. Nyt on raskausviikkoja 36+1. Montako yötä on jouluun?

Ei kommentteja: