generated by sloganizer.net

torstaina, elokuuta 11, 2005

Hanin 30 syytä olla iloinen juurikin tänään
  1. Huomenna klo 11 bodypumppiin! KYLLÄH! Ja sen vetää vieläpä Merja, joka on ehkä vähän niinku paras vetäjä mitä on. Ei mee tän velttoilun ja flunssailun takia koko viikko ihan häneksi. Oonhan mää käynyt jo kerran vesijumpassa ja kerran balancessa, mutta huomenna päästään ASIAAN!!
  2. Morko on tänään ollut mitä hassuin kissa. Se on välillä tehnyt ninjatemppuja ja välillä nukkunut selällään sylissäni tassut oikosenaan. Se on niin sulonen että sitä ei voi vastustaa.
  3. Kun kesätyön palkka tulee, varaan päälleni leikkaus- ja värjäysajan Ponnarista. Luxury! Itseensä sijoittainen kannattaa aina. Sisältöä elämään hiusväristä!
  4. Söin makeanhimoon punaherukoita ja itseni sokerimyrkyttämisen sijaan lääkitsin itseäni marjojen vitamiineilla. Kuvittelin että punaherukat ovat pahoja, mutta ne olikin hyviä.
  5. Mummi soitti tänään. Ei mikään ihme, me soitellaan monta kertaa viikossa. Mutta on se niin ihanaa kun on niin ihana mummi.
  6. Huomenna on...
  7. Kaikki rakkaat on kunnossa. Ei oo hätää kellään. Ei muiden murheita, eikä ees omia.
  8. Huomenna on kokonainen yhteinen ilta pitkästä aikaa Mikon kanssa. Ties mitä hurjaa sitä keksii.
  9. Mikolle tulee tili huomenna. Tästähän olen riemuissani... saattaa liittyä syyhyn nro 8.
  10. Saan pelata haltiaprinsessaa Sarcoidosan sisäoppilaitos-larpissa. Voiko tyttö enempää toivoa?
  11. Iskä ja äiti tulevat Saimaalta viikonloppuna ja Jasmi pääsee taas pitkästä aikaa leikkimään Taavin kanssa. Ja muutenkin näkee porukoita pitkästä aikaa. Niin, ja saa autoa lainaan...
  12. Luin löytämääni vuoden 1965 Kalevaa, siinä oli hassuja mainoksia. Pitää varmaan oikein kehystää niistä joku.
  13. Tästäkin päivästä on selvitty. Voin olla itseeni ihan kohtuullisen tyytyväinen. Minulla on oikeastaan oikeus olla jopa itsestäni ylpeä. Ei paskemmin. Rikas, älykäs ja vielä hyvännäköinenkin!!
  14. Elämä voittaa. Räkä häviää.
  15. Tänään oli tosi mukavaa kävellä Katrin kanssa ja jutella. Kivaa kun huomaa, että lähellä asuu ystävä. Toivon kovasti että saan viettää enemmänkin aikaa "naapurin tytön" kanssa.
  16. Huomenna pääsee taas Minnan kanssa syömään Etralle (käytiin tänäänkin), huomenna ruokalistalla quinoa-sipulikeitto sekä kasvispihvit ja muhennetut perunat. Yammy! Ihanaa seuraa, hyvvää ruokaa. Ihan bueno. Tänäänkin oli aivan huippua ruokaa, tomaatti-kikherne-keittoa ja hirssikasvispataa.
  17. Koulun alkuun on yli kaksi viikkoa. Sweet. Myös tekemättömien tehtävien deadlinet ovat vielä kaukana.
  18. Lupauduin tänään organisaattoriksi OIEI:n 10-vuotisjuhlalarppiin, jonka taiteellisena johtajana toimii Mikki. Siitä tulee takuulla hauskaa. Hauskaa tulee myös olemaan Kaipaanvainion tekeminen Riffin kanssa. Kaipaanvainio pidetään toukokuussa.
  19. Kaikki Les Millsin uudet ohjelmat vaikuttavat musiikin puolelta ihan herkullisilta. Close to the edge! Uuden bodypumpin (siis se ohjelma julkaistaan meillä vasta syyskuussa, että olen aika ajoissa liikkeellä...) rintalihaskappale Nu Pagadin "Sweetest Poison" on ihan hervoton ja toimii, jos kajarit on TÄYSILLÄ.
  20. Huomiseksi on luvattu SADETTA! Sade on parasta.
  21. Olen nähnyt tänään monta rakasta ystävää. Priceless.
  22. Jameran Tuomas soitti tänään ja sanoi että "sullahan on se lukiokeikka huomenna". Olin että "MITÄHÄH?!?" Mutta sitten se en ollutkaan minä, joka oli väärässä, vaan Tuomas. Lukiokeikat on ens viikon maanantaina ja tiistaina. Jännää päästä niihinkin hommiin taas. Siis lukiokirjoja myymään. (Rahantuloa ei voi estää.)
  23. Olen saanut tehtyä monta OIEI-juttua, kahminut lisää ja tuntenut itseni tarpeelliseksi.
  24. Nauratti adventtikirkolta mukaan napattu "Etsitkö elämää?"-esite. Kaikille noulaiffareille. Voi elämä. Sepä hyvinkin.
  25. Oli kiva ootella Katria lääkäristä ja katsella terveysaseman pihalla ihmisiä. Joskus on hyvä pysähtyä katselemaan, olla hetken kuin kärpäsenä katossa, sillä verukkeella että odottaa.
  26. Ulkona on pimeää ja voi polttaa kynttilöitä... kovin on romantillista...
  27. Mantrani multa onnistuu mikä vaan toimii. Kokeile itse. Et häviä mitään.
  28. On kaikin puolin mukava ja hyvä olo. Väsynyt, kuten illalla kuuluukin, mutta onnellinen.
  29. Haen seuraavaksi tuulettuneet vuodevaatteet sisälle ja hyppään sänkyyn kultsipuppelin kanssa.
  30. I feel good, I knew that I would, now I feel good, I knew that I would! So good, so good, I got you! I feel nice, like sugar and spice, I feel nice, like sugar and spice! So nice, so nice, I got you! TYYTYTTYDYY!! HYVÄ MEININKI TAI EI MITÄÄN!
POINTTI: Iloisia asioita keksimällä voit kusettaa itseäsi niin hyvin, että olet hyväntuulinen koko lopun elämääsi. Onko karumpaa kohtaloa?!? On. Kaikki ne muut.

Päivän leffasitaatti:
    You do an eclectic celebration of the dance! You do Fosse, Fosse, Fosse! You do Martha Graham, Martha Graham, Martha Graham! Or Twyla, Twyla, Twyla! Or Michael Kidde, Michael Kidde, Michael Kidde, Michael Kidde! Or Madonna, Madonna, Madonna!... but you keep it all inside.
              Armand / Robbie Williams, The Birdcage, 1996

    Voit siis olla iloinen, onnellinen ja elämääsi tyytyväinen ilman että olet helvetin rasittava kälättäjä. Voit olla myös masentunut, ahdistunut ja elämääsi kyllästynyt ilman että olet helvetin rasittava kälättäjä. Jos jotakin kiinnostaa hieno tai ankea elämäsi, hän varmaan kysyy. Tai lukee sen säkenöivästä blogistasi.

Ei kommentteja: