generated by sloganizer.net

perjantaina, elokuuta 05, 2005

Lomalainen herää seitsemältä

Helvetisti järkeä.
Kannattaa herätä seitsemältä siivoamaan, käyttämään koiraa ulkona, hakemaan märkiä pyykkejä ulkoa sisälle kuivamaan (sisällä sateen mahdollisuus pienempi kuin ulkona). Pitäisi keksiä ne propit sinne peliin, jos keksisin että missä meidän "larppikrääsä"-pahvilaatikko on. Tai onko meillä edes semmoista?

Heräsin isoon RÄKS-ääneen. Hetken kuluttua Mikko tuli sanomaan, että Morko tiputti yhden vadin hyllyltä eikä se ehdi siivoomaan (siis Mikko, ei Morko) kun pitää töihin lähtiä. Onneksi se oli Mikon ostama aika karmea vati, semmoinen wannabe-etno, mistä Mikko tykkää. Että yhtään kyyneltä en nyt sitten ole vielä itkenyt sen vadin perään.

Tänään on luvassa klo 11 bodypump, johon toivon myös Kertan jaksavan raahautua, koska sitä on jo kauhia ikävä. Kaipaan Kertan kanssa toimivaa passiivista sosiaalisuutta. Pumpin jälkeen on vuorossa pitkästä aikaa taas lounas Anun kanssa Etralla, jossa on tänään ruokalistalla misokeitto ja ratatouille ja riisi. Etra on Karjasillalla adventtikirkon tiloissa, ja suosittelen paikkaa kaikille joilla ei ole ylitsepääsemättömiä ennakkoluuloja kasvisruokaa tai adventtikirkkoa vastaan.

Päivällä on hetki tilaa vapaamuotoiselle elämälle, luultavasti tämä tarkoittaa meidän tapauksessamme koirapuistoa. Seitsemän jälkeen pitää hakea yksi larppaaja kyytiin Toppilasta ja toinen juna-asemalta. Tämän jälkeen suuntana on Koppana, viikonlopun pelipaikka.

Nyt vihreää teetä ja runsaasti rokkaavaa musiikkia niin pienoinen kurkkukivun häivähdys häviää ja tämäkin päivä lähtee tanssien käyntiin.

Ei kommentteja: