generated by sloganizer.net

maanantaina, elokuuta 08, 2005

Miehet, kissat ja alennusmaito

Saimaanreissu meni sitten reisille. Lauantai-iltana mittasin mummilassa riittävän korkean ruumiinlämmön ja sunnuntaiaamuna setäni kävi kiristämässä lipunmyyjätätiltä rahat takaisin junalipusta. Sairastin sitten tähän hetkeen asti mummilassa. Lähinnä nukuin. Näin kyllä tosi pornoja unia, että ei valittamista sen suhteen.

Happamia, sanoi kettu, Saimaalla olisikin ollut vaan kylmä ja sääskiä.

En ole nähnyt Mikkoa sen koommin kun se perjantaina lähti han moo doamaan, mutta se ***** oli sanonut vanhemmilleen, että hyvin passaa tulla maanantai-iltana eli tänään katsomaan kissaa. No voi helvetti. Eikö sillä ole mitään tilannetajua? No, ei se, että kämppä on paskainen ja minä en kipiänä jaksaisi justiinsa nyt ruveta siivoamaan, vaan se, että en jaksa olla niin hemaiseva rasvaisessa tukassani ja edustaa tuleville appivanhemmille, jotka eivät muutenkaa minua rakasta. Voisin yhtä hyvin avata oven niille alusvaatteissa rööki huulesta roikkuen, sanoa että painukaa vittuun ja viekää huonosti kasvatettu penikkanne mukananne.

Puolikuntoinen Hani on mitä parhainta seuraa, heti taistelua varten rääkätyn härän ja väärällä lääkityksellä olevan amerikkalaisen sarjamurhaajapsykopaatin jälkeen. Onneksi ruisleipä on hyvää, eihän tästä muuten tulisi mitään. Kaukovainion Sparissa oli alennuksessa paitsi soijavanukkaat, myös luomumaito. Maailmahan on täynnä ilonaiheita. Niin kauan kuin on rahaa, on ilonaiheita. The best things in life are so not free.

Pitää muuten tähän väliin mainostaa aivan mainiota teetä, joka ei oikeastaan ole teetä, vaan maustesekoitus. Sitä saa Etralta ja se maksaa 3,90 e/paketti, jossa on 15 pussia. Makuja löytyi muitakin, mutta tämä on tämänhetkinen suosikkini:

Lakritsinjuurta on käytetty vuosisatojen ajan elvyttävänä kasvina. YOGI TEE lakritsi on sekoitettu Ayerveda parannusmenetelmän perinteen mukaan. Makea luonnonmukaisesti viljelty lakritsi on sekoitettu voimakkaaseen sademetsän kanelinkuoreen, lämmittävä inkivääri ja muut mausteet luovat ainutlaatuisen ja herkullisenmakuisen teen. Valmistusaineet: lakritsi (41%)*, kaneli*, inkivääri*, appelsiininkuori*, kardemumma*, mustapippuri*, sikurinjuuri*, ohramallas*, neilikka*, luontaiset aromit. *= valvottua luomutuotantoa.

Tee jättää aivan herkullisen jälkimaun. Viisi tähteä!

Taidanpa lähteä siivoamaan tuota kissanvessaa näin alkajaisiksi. Jos jossain on joku rikas mies vailla tämäntyyppistä naista, niin lähden heti mukaan jos vain passaa että palkataan joku piika meille (huom: joku ruma piika). Onneksi saan pelata Sarcoidosassa haltiaprinsessaa. Tähän hetkeen asti olen säilyttänyt suhteellisen seesteisen olotilan sairastamisesta huolimatta, mutta se, että meillä ei toimi telkkarikaan, saa minut vaipumaan murheen alhoon. Jos joku haluaa vielä lusikoida suolaa haavoihin, niin aina voi muistuttaa että tänäänkin menee yksi treenipäivä hukkaan.

Voisin meditoida murheeni pois, mutta keittiö ei itse siivoa itseään, joten parempi alkaa popittaa. Ja täysillä! Ain laulain työtäs tee, kokeillaan miten alkaa siivous sujua HIMin Wicked Gamen tahtiin.

Ei kommentteja: