generated by sloganizer.net

torstaina, elokuuta 04, 2005

One - two - action

Päätin osallistua Mikin Heräsin pimeässä-replayhin samalla hahmolla kuin viimeksi. Lapsi on terve kun se leikkii, ja larppaaja kun ei osaa lopettaa. Viime kerralla oli ainakin hauskaa, toivottavasti nyt saadaan porukkaa yhtä hyvin mukaan. Alkaa olla jo se aika vuodesta kun metikössä on pimeää ja sehän passaa.

Minua kysyttiin vetämään keskiviikkoisin pumppituntia koululle (noita opiskelijaliikuntapalveluja). Pitää vielä miettiä. Viime keväänä samaa tarkoitusta varten tekemäni ohjelma olisi kyllä valmiina ja koulu on ihan vieressä ja siitä ilosta jopa maksetaan. Olen sen verran elitisti, että koulun pieni CD-soitin ja peilitön sali ja mielestäni sopimattomat voimatangot (levytankoon ja -painoihin kun olen bodypumpissa tottunut) eivät hulluna houkuttele. Tuntien mainostaminen on aikaisemmin ollut heikkoa, samoin kävijämäärät ja toivoisin että ei tarvitsisi vetää jumppaa tyhjälle salille.

Siivoamiseni etenee hitaasti, mutta varmasti. Täällä on siistiä vielä ensi kesään mennessä.

Tänä iltana voisi käydä jossain kylässä vähän, kun on kerran autokin lainassa. Ihan kuin kukaan tuttu asuisi niin kaukana ettei pyörällä jaksaisi mennä. Mutta kuitenkin.

Ei kommentteja: