generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Hyvän meiningin ylläpitäminen on taistelua henkistä syöpää vastaan.
Tänään se ei ole erityisen vaikeaa.

Kävin aamupäivällä bodybalancessa. Uusi ohjelma oli lähes täydellinen. Tänään oli myös bodycombatin tekniikkatunti ja heti perään varsinainen tunti. Se oli myös aivan mahtavaa. Vetäjä oli maailman paras.

Huomenna tulee opintotuki, mistä tietenkin kaikki köyhät opiskelijat ovat iloisia. Olen myös iloinen että olen maksanut jo syyskuun vuokran ja laittanut huomiseksi maksuun lokakuun vuokran, joten olen sitten aina hieman aikaani edellä siltä varalta että jostain syystä suunnitelmat menee häneksi jossain vaiheessa. Olen myös maksanut Beauty centerin jäsenmaksut vuoden loppuun asti. Niitä rahoja siis ei voi enää törsätä mihinkään turhuuksiin. Tosin, odottelen opintolainaa, jonka aion laittaa juurikin sellaisiin... mikäs sen mukavampaa.

Nyt on loppupäivä aikaa rentoilla, toisaalta siivoilla ja ehkä tehdä yhtä koulutehtävää. Mikko tulee kohta han moo do-treeneistä. Saatanpa katsoa pari jaksoa Aliasta. Sämpylöiden leipominen voisi myös kuulua ohjelmaan. Huomenna on aikainen herätys, joten nukkumaanmeno ihmisten aikoihin olisi aika pop.

Jasmi lepäilee aina tuossa jalkojeni juuressa pöydän alla kun olen tässä koneella. Laitoin sille eilen äidin antaman viltin sinne, että sen on mukavampi lojua ja uneksia. On se yksi söpöläisyys kans!

Ensi viikko on melko löysä koulua ajatellen. Siihen mahtuu aika monta tuntia jumppaa, kissan- ja koiransilitystä, toivottavasti jonkin verran sosiaalisia hetkiä ystävien kanssa... Opintotukikin kun tulee niin voisi olla varaa käydä ihan kahvilla. Jei.

Ei kommentteja: