generated by sloganizer.net

sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

Ulkona on ihana syksy. Käytiin Katrin kanssa päivällä hyötykävelyllä eli ostamassa Katrille banaaneita. Siinä olikin tämän päivän liikunta, eli tuli se ansaittu lepopäiväkin tälle viikolle. Tuntuu että no ei kait tällä viikolla oo paljon mitään tullu tehtyä, mutta kun katon mennyttä viikkoa niin mahtuu siihen parit bodypumpit, juoksulenkit, bodycombatit, vesijumppaa ja bodybalancea. Että ei nyt ihan oo menny sohvalla maatessa.

Ens viikko lähtee hyvin käyntiin kun Minna tulee hakemaan puoli kasilta uimaan. Siis jokeen uimaan, talviuintikausi pitää aloittaa joskus. Vähänkö pelottaa jo valmiiksi. Sitten pari tuntia koulussa tuutortunnilla, jonka jälkeen hilpasen juosten BC:lle, jossa nautin harmoniasta bodybalancessa tunnin, sen jälkeen kouluun takaisin. Koulua olisi kuuteen, mutta en ole ihan varma menenkö mikrobiologian tunnille vai kirjastolle yleisöluennolle klo 17-18.30, "2-tyypin diabetes sairautena", sekin olis ihan hyödyllinen varmaan. Enivei, illalla vielä bodypumppiin. Täys päivä!

Huomenna Reetta täyttää virallisesta 22 vuotta. Että tutut muistaa sitten onnitella! Ja kaikki muistaa sitten vielä että Sauli täyttää keskiviikkona 28.9. 29 vuotta. Ja Norssi täyttää 25 vuotta 8.10. Ja Mikki 23 vuotta 12.10.

Pitää lähiaikoina tehdä niin että meen Oulunsaloon, otan Jasmin ja Taavin ja lähden metsään juoksemaan, siis sellaiseen metsään, jossa ei kuulu vieressä tien äänet. Vähänkö ois ihanaa. Kyllä tuo pururatakin kelpaa, se on melko ihana sekin. Kun keltaiset lehdet tippuu puista niin sekin näyttää ihan taikametsältä. Poppi soimaan niin se Kainuuntien pärinä ei mahdu maailmaan.

Kohta vaihtuu TAAS kuukausi. Aika kuluu kyllä nopeasti. Onneksi. Tässä on taas köyhäilty pari viikkoa, kuten tapana on, koska en ilmeisestikään hallitse rahankäyttöäni. Vois se opintotuki jo tulla - ja se Kelan lainatakaus, grrh! Mulla olis niin paljon kaikkea ihanaa turhaa ostettavaa. Ja sitten valmistumisen jälkeen saa kirota tätä opiskeluaikaista korkeaa elintasoa.

Päivän hauskuus: Desert Planet - Return of the Ninja Droids. On kyllä ollut hyvä päivä tänään! Mitään en ole saavuttanut enkä itseäni millään tavalla voittanut, mutta oikein mukava rento meininki. Ens viikolla on edessä haasteita ja hauskuutta, en malta odottaa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei sitä aina tarvi tehä mittään hyödyllistä, varsinkin kiireen keskellä on ihana pittää yksi päivä vapaata, löhötä vaan ja olla tekemättä ihan mittään. Itekki huomasin kyllä kuinka ihana oli vaan olla yksi päivä kiireisen koeviikon keskellä ilman että tarttis tehä mittään:)

Hanna P. kirjoitti...

Osaisipa nauttia löhöilystä... lähinnä on veltto ja saamaton olo.