generated by sloganizer.net

torstaina, lokakuuta 20, 2005

Hemmottele itseäsi

Olen aivan rakastunut Body shopin tuotteisiin. Niitä ostan mielelläni myös sen takia, että Body shop vastustaa eläinkokeita. Yksikään tuote ei ole vielä ollut pettymys... Aktiivisessa käytössä ovat e-vitamiini-kosteusvoide, e-vitamiini-vartalovoide, passiohedelmäpesugeeli kasvoille, parapähkinävartalovoi, kosteuttava jojoba-kasvovesi, kiiltoa antava oliivishampoo, Everyday Aromatherapy-sarjan bergamot-pesugeeli ja manteliöljykäsivoide.

Ihanan tuoksuiset ja ylelliset mönjät saavat olon tuntumaan naiselliselta. Nyt laihdutusprojektilla yritän keksiä kaikenlaisia henkisiä ja ruumiillisia nautintoja korvaamaan syömisen tuomaa iloa. Toisaalta, olen nauttinut ruuasta viime päivinä huomattavasti enemmän kuin tavallisesti. Normaalisti sitä vain mättää ruokaa suuhunsa mahansa täyttääkseen. Nyt jokainen suupala on herkkua!

Huomenna varaan ajan kosmetologille, en vielä tiedä ihan tarkkaan että mihin hoitoon, mutta ainakin kulmat pitää nyppiä (se ei kylläkään ole mikään nautinto!) ja värjätä. Huominen kampaajakin on pientä hemmottelua, vaikka menenkin lähinnä leikkauttamaan otsatukkaa pois silmiltä. Haluaisin kovasti hierojalle tai kokeilla vaikkapa shiatsua. Tietenkin liikunta on nautinnoista parhain. Hyvä olo tulee myös joessa käymisestä, hrrr. Meillä on kaksi elokuvalippua käyttämättä, joten leffassakäyntikin olisi ajankohtaista. Uusi teepannu suorastaan himoaa jotain ihanaa uutta teetä. Mitäs muuta nautinnollista sitä keksisi?

Itsensä saa hemmotella pilalle omalla luvalla. Se on sitä itteensä sijoittamista. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitan täysin tuon itsensä hemmottelemisen! Siihen pitää panostaa varsinkin nyt, kun pimeä kausi on taas alkanut.. kaikki, mikä piristää mieltä on sallittua! Kohtuudella tietty.. :)
Ja Body Shopin tuotteet myös aivan ihania, jo pelkkä tuoksu, kun astut sisään liikkeeseen, saa pienen hurmion päälle.. :)
Kävin vieraskirjaasi rustaamassa myös..

Hanna P. kirjoitti...

Moi Eeva! Kiitos kommentoinnista. Vastauksena vieraskirjaani jättämääsi viestiin: olen painanut näin paljon jo vuosia ja näytän nykyään aika samalta kuin kuvissa. Se rasva on tasaisesti eri puolilla kehoa, ei välttämättä kasvoissa... :D Mutta kyllä se lähtee, työllä!
Kiitos hulluna tsemppauksesta, se todella auttaa pitämään lipun korkealla.

Bodypump rules ok! Parasta kaamosmasennuksen ehkäisyä!

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs muuten, teidän perheessä tuohon pikkujoulupeliin osallistuminen, että meinataankos sitä tulla? Lausmaalle ainakin oli kesällä jo sovittu hahmokin valmiiksi, mutta kiinnostaisiko neitiä itseään? Teen tässä hahmojakoa ja maailmankuvauksia ja jouduin siksi rekrytointi-mielialaan.

Hanna P. kirjoitti...

Eli! Kysyn Mikolta kun sitä nään (miten niin menevää sorttia!), ja soitamme sitten sulle...